Nikon «100th Anniversary Edition»

Pins-samling

I 100 år har Nikons historie vært en reise med lys. Denne samlingen av jubileumspins består av legendariske modeller og historiske selskapslogoer – bare det å se dem vil ta deg på en nostalgisk reise gjennom historien bak hver modell.

Oversikt over Nikon jubileumspins «100th anniversary edition»

  • Inneholder totalt 25 pins
  • Hver pins er formet i tinn med en håndlaget matrise. De gir en tredimensjonal følelse og viser faglig dyktighet og kvalitet  
  • Det følger med et hefte som beskriver hver enkelt pins
  • De har også en inngravert plate med serienummeret til et begrenset opplag
  • Spesialramme i metall

Spesifikasjonene og utseendet til de faktiske produktene kan være annerledes enn de som vises på nettstedet

Pins-samlingen er kun til dekorativt bruk. Når du bruker pinsen, vær forsiktig med festeskruen. Pinsen kan bli ødelagt hvis man bruker overdreven kraft.

Hold pinsene utilgjengelige for barn. Barn kan svelge delene eller skade seg. Pinsene er ikke laget for å bæres på klær. Ikke ha dem på deg når du trener  intensivt, fordi de kan forårsake skade eller uhell. Delene kan ødelegges, bli misfarget eller ruste hvis de ikke oppbevares korrekt. Vanlig støvtørking er tilstrekkelig for å rengjøre rammen eller bakgrunnen. Ikke legg tunge gjenstander på rammen eller bruk overdreven kraft på den. Ikke la pinsene ligge i direkte sollys, der det er høy temperatur eller høy luftfuktighet.