Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering

Bli inspirert av nye trender, og få tips om hvordan du fanger de minneverdige øyeblikkene, enten du tar stillbilder eller gjør videoopptak.

Look Deeper

Look Deeper

Det kan være en utfordring å ta originale bilder på populære turistmål. Se hvordan fotografen Tomas Sentpetery bruker NIKKOR-objektiver til å «gå dypere» og vise europeiske reisemål fra ulike vinkler, både over og under bakken.

Modell møter gatekunst

Modell møter gatekunst

London er kjent over hele verden både for sin mote og gatekunst, men hva skjer når de to uttrykkene kombineres?

Julens ansikter

Julens ansikter

Julenissen er julens frontfigur, men det er en hær av personer som arbeider hele året for å virkeliggjøre de mest populære høytidstradisjonene.

Trenge gjennom kaoset

Trenge gjennom kaoset

Fra det neonfylte nattelivet til den unike balansen mellom tradisjon og det moderne, via slående urbant landskap – Tokyo er himmelen for reisefotografer.

Den rustne skjønnheten

Den rustne skjønnheten

«Den rustne skjønnheten», tatt av makrofotografen Alberto Ghizzi Panizza, avdekker den vakre kontrasten mellom frodig svensk skog og rustende kjøretøyer på «Bilkyrkogården Kyrkö Mosse» – en «bilkirkegård» i nærheten av Ryd i Linköping i Sverige.

Nøtteknekkeren i mørke

Nøtteknekkeren i mørke

Nikon har gått sammen med Melissa Chapski og dansefotografen Laurent Liotardo i et eksklusivt fotoopptak for å vise hvor enkelt det er å bruke Nikon D3400, et digitalt speilreflekskamera i DX-format for nybegynnerfotografer, til å ta bilder av høy kvalitet og dele dem øyeblikkelig.

Moment of Impact

Moment of Impact

Hvordan kan du fange #MomentofImpact? Nikon har inngått samarbeid med MMA-utøveren (Mixed Martial Arts eller «blandet kampsport») Tom «Fire Kid» Duquesnoy, BAMMA-verdensmester i to vektklasser, og sportsfotografen Tom Miles for å fange virkningsfulle øyeblikk i brøkdelen av et sekund og avsløre scener som ellers er umulige å se med det blotte øye.

Løft hverdagen

Løft hverdagen

Frustrasjonen med «vemödalen», å prøve å forevige noe fantastisk når tusenvis av identiske bilder allerede finnes, er noe alle fotografer har opplevd.