Trenge gjennom kaoset

«Trenge gjennom kaoset» i Tokyo med NIKKORs allround zoomobjektiver

Fra det neonfylte nattelivet til den unike balansen mellom tradisjon og det moderne, via slående urbant landskap – Tokyo er himmelen for reisefotografer.

Det er også verdens største by og fødestedet til Nikon, og Nikon har utfordret den polske reisefotografen Lukasz Palka til å fange byens sanne essens – til å «trenge gjennom kaoset» og fokusere på elementene som gjør Tokyo så spesielt. 

Se hvordan NIKKORs allround zoomobjektiver gjorde det mulig for Lukasz å isolere øyeblikkene i et hektisk miljø, og ta slående bilder som viser spesifikke detaljer fra midten av kaoset i Japans hovedstad.

Med tanke på erfaringen sin, sier Lukasz Palka: «Jeg er på utkikk etter robust og allsidig utstyr som sikrer at jeg kan fange bilder med bare ett kamerahus og objektiv. Tokyo har et stort utvalg potensielle bilder, og hvert av de fire objektivene jeg brukte denne gangen, ga meg muligheten til å kutte gjennom kaoset i denne utrolige byen, og isolere nøkkelelementene som gjør den så spesiell. De resulterende bildene gjenspeiler lidenskapen min, å gi folk et innblikk i denne ikoniske metropolen fra et annet perspektiv.»

Lukasz tok bilder med D5, D500 og D7500 og følgende NIKKOR allround zoomobjektiver:

AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR: Dette ultrakompakte «spasertur»-objektivet er for de som vil reise lett, uten at det går utover bildekvaliteten. Bildestabilisatoren sikrer at objektivet gir klare bilder, selv når du tar bilder håndholdt med teleobjektiver.

AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR: Standard zoom-objektiv for alle FX-fotografer med begrenset budsjett. Dette gir allsidighet og ytelse selv på kameraer med høy oppløsning. Denne kompakte linsen har konstant f/4 blenderåpning og allsidig 24-120 mm brennvidde, mens nanokrystallbelegg reduserer effekten av skyggebilder og lysflekker.

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR: Dette kraftige FX zoom-objektivet kan enkelt overføres fra vidvinkel til telezoom. Ideelt hvis utforsker en ny by og bare har plass til ett objektiv i vesken din.

AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR: Dette objektivet har stort brennviddeområde, ideelt for landskapsbilder. Nikons bildestabilisator gjør at du kan fotografere med en lukkertid som er opptil fire trinn lengre enn «normalt» ved å hindre bevegelsesuskarphet når du fotograferer håndholdt.