Moment of Impact

Fange «The Moment of Impact» med D500

Hvordan kan du fange #MomentofImpact? Nikon har inngått samarbeid med MMA-utøveren (Mixed Martial Arts eller «blandet kampsport») Tom «Fire Kid» Duquesnoy, BAMMA-verdensmester i to vektklasser, og sportsfotografen Tom Miles for å fange virkningsfulle øyeblikk i brøkdelen av et sekund og avsløre scener som ellers er umulige å se med det blotte øye.

Se hvordan Nikon D500 med sin høye prosesseringshastighet og ISO-følsomhet fanger den ekstremt raske MMA-superstjernen mens han slår løs på ulike matvarer som vannmeloner, kaker og gresskar.

Nikon D500 – The Moment of Impact

Tom Miles – biografi

Tom Miles er en profesjonell sports- og portrettfotograf fra London som tar oppdrag for både redaksjonelle og kommersielle aktører. Han fotograferer for ulike nasjonale magasiner og kommersielle aktører, f.eks. The Telegraph, Men’s Health og Men’s Fitness. Idrett og trening appellerer til ham fordi det byr på mange og varierte utfordringer. Og så får han muligheten til å skape minneverdige bilder i samarbeid med inspirerende personer som blant annet Paula Radcliffe, Rory Mcllroy og Mo Farah.
Tom har også undervist ved over 30 universiteter over hele Storbritannia og ledet kurs ved Nikon School i Storbritannia og for Association of Photographers.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Tom Duquesnoy – biografi

Tom Duquesnoy, med kallenavnet «Fire Kid», er en fransk MMA-utøver som ble født 21. juni 1993 i Lens i Frankrike. Duquesnoy har vært nummer én i fjærvektklassen i Europa siden 2013.

Han har vunnet de europeiske beltene for Belgium Beatdown og Killacam, og han er regjerende BAMMA-verdensmester i både fjærvektklassen og bantamvektklassen. De to første kampene på Killacam vant han etter bare 35 sekunder, noe som gjorde at han ble innlemmet i British Association of Mixed Martial Arts (BAMMA), den største MMA-organisasjonen i Europa.

Nikons kampanje «The Moment of Impact» | Hvilket utstyr har du i vesken?

Nikons kampanje «The Moment of Impact» | Bak kulissene