Nøtteknekkeren i mørke

Nikon D3400 – Nøtteknekkeren i mørke

Nikon har gått sammen med Melissa Chapski og dansefotografen Laurent Liotardo i et eksklusivt fotoopptak for å vise hvor enkelt det er å bruke Nikon D3400, et digitalt speilreflekskamera i DX-format for nybegynnerfotografer, til å ta bilder av høy kvalitet og dele dem øyeblikkelig.

Se når Melissa danser den verdensberømte juleklassikeren med #D3400imørket, og hvordan teateret De Brakke Grond i Amsterdam ble forvandlet for det unike fotoopptaket.

Fotoopptak med Nikon D3400 i svakt lys | Sukkerfeens dans i mørke

Nikon presenterer «Sukkerfeens dans» fra Nøtteknekkeren

Laurent Liotardo

Laurent er født i Marseille i Sør-Frankrike og bor nå i London. Han har drevet som profesjonell fotograf i over 10 år, og har spesialisert seg som danse-, film- og bryllupsfotograf.

Laurents andre store lidenskap i tillegg til fotografering er ballett. Han har vært profesjonell ballettdanser siden han var 17 år. I løpet av karrieren har han hatt roller i forestillinger over hele Frankrike, og i 2003 ble han med i English National Ballet, der han fremdeles er aktiv. Laurent har jobbet med Nikon-kameraer i en årrekke. Nærmere bestemt har han brukt D810, D5 og D700, og han er en ivrig tilhenger av NIKKOR-objektiver med fast brennvidde, (AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED, AF-S VR Micro NIKKOR 105mm f/2.8G IF-ED, AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED) som han foretrekker fremfor alle andre objektiver.

Melissa Chapski

19 år gamle Melissa Chapski har danset siden hun var 15 år, noe som ikke er spesielt lenge i ballettsammenheng. Hun er fra Massachusetts i USA og fikk sin utdannelse fra Ellison Ballet Professional Training Program i New York City. Nå holder hun til i Amsterdam, der hun har danset med den nederlandske nasjonalballettens juniorkompani siden august 2015. Hun har deltatt i mange internasjonale konkurranser, og i 2015 vant hun gullmedaljen i Indianapolis International Ballet Competition og Youth America Grand Prix.