Nikon Imaging | Norge | Europa

Kirill Umrikhin

Sport og ekspedisjoner

I utgangspunktet planla jeg denne turen til Kommandørøyene for å fokusere på ekstremsport og surfing, men turen ble så mye mer – en titt gjennom linsen mot en tapt verden.

Biografi

Nikon Russia-ambassadøren Kirill Umrikhin er en av Russlands mest kjente profesjonelle reise- og sportsfotografer, og han bruker arbeidet til å utforske sammenhengen mellom ekstremsport og natur. Etter at han var ferdig utdannet fra Moskvas institutt for journalistikk og litterær kreativitet, startet han på sin profesjonelle fotografkarriere i 2004 med en jobb for snowboardmagasinet Onboard. Bildene hans har siden blitt publisert i mange sports-, nyhets- og forbrukermagasiner over hele verden.
I de senere årene har Kirill hatt flere utstillinger og holdt mange kurs. Han har også vunnet priser i den nasjonale fotokonkurransen «Best of Russia» i 2013 og 2014, der hans bilde av en snøskredstasjon ble ett av Russlands ti beste bilder de ti siste årene.
Kirill, som har en hunger etter eventyr og kjærlighet til sporten, leder team med atleter i idretter som snøbrettkjøring, skateboarding, wakeboarding, surfing, windsurfing og motorsykkelkjøring.


Møt de andre Nikon-ambassadørene