Nadia Meli

Bryllup

Mennesker er min lidenskap, og med fotografering får jeg et lite innblikk i deres liv og historie.

Biografi

Nadia Meli er en internasjonal fotograf som er født i Italia og oppvokst i Tyskland. Hun spesialiserer seg på å fotografere bryllup og elopements i hele Europa. Nadia startet sitt bryllupsfotobyrå i 2010 etter at hun hadde fotografert i bryllupene til flere venner. Siden den gang har hun fotografert i hundrevis av brylluper over hele verden, og hun har fått arbeidet sitt publisert i mange magasiner og blogger på nettet. Takket være sin unike, naturlige og genuine fotograferingsstil, har hun blitt en velrenommert fotograf innenfor sitt felt. Nadias største lidenskap er mennesker, deres liv og historie og det å se deres spesielle øyeblikk bli levende. Det var med utgangspunkt i dette at hun startet sine egne workshops og nettkurs i 2015. Her fokuserer hun på å utvikle en visjon for fotografer og hjelpe dem med å finne sin egen kunstneriske stemme og stil.Hva finnes i fotovesken min?

«Nikons utstyr er helt fantastisk. Det hjelper meg med å skape bilder som er utrolig nøyaktige og fargerike. Jeg liker effektivitet, og dette utstyret er alt jeg trenger for å skape de bildene jeg ønsker.»D750

Et av de første kameraene jeg brukte var et Nikon D700. Jeg simpelthen elsket det for kapasiteten det har til å fange vakre farger og pasteller. Etterfølgeren D750 er en fantastisk oppgradering fra originalen. Kameraet er superraskt, noe som er spesielt viktig når man skal fotografere bryllupsbilder, og med det kompakte kamerahuset kan jeg bevege meg rundt uten å gå iveien for gjestene. Kameraets svaklysfunksjoner er også svært praktisk for fotografering i svakt lys når festen drar i gang ved kveldstider.

Vis kamera

D850

D850 er fantastisk – et riktig beist av et kamera! ISO-området på 64–25 600 er uten sidestykke, for en fotograf som ikke liker blits er dette en super funksjon, og jeg tester det stadig ut i arbeidet mitt. Det er følsomt overfor lys, nyanser og uttrykk som betyr at de resulterende RAW-bildene er vakre og fulle av farger. D850 har tatt over som mitt nye favorittkamera.

Vis kamera

AF-S NIKKOR 85 mm f/1.4G

Nikons 85 mm er et fantastisk objektiv. Faktisk så bruker jeg det ofte sammen med et 35 mm objektiv! Det er superraskt og fargene blir utrolig vakre, og sammen med Nanokrystallbelegg minsker det skygger og skinn. Jeg simpelthen elsker det!

Vis objektiv

AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G

En annen viktig komponent i utstyrsvesken min er 35 mm-objektivet. Dette vidvinkelobjektivet har en rask f/1.4 blenderåpning og er mye bedre til fotografering i svakt lys. Sammen med D850 er det perfekt for fotografering på kveldstid! Dette er et objektiv jeg virkelig kan stole på.

Vis objektiv

AF-S NIKKOR 50 mm f/1.4G

Et objektiv som er enkelt i bruk. Det er faktisk nesten som å se virkeligheten gjennom det, som nok er årsaken til at det er så populært blant bryllupsfotografer. Den store blenderåpningen på f/1.4 sikrer et lyst søkerbilde, og er perfekt for fotografering i svakt lys når du trenger en grunnere dybdeskarphet.

Vis objektiv

AF-S VR Mikro-NIKKOR 105 mm f/2.8G IF-ED

For bryllupsfotografering er det alltid nyttig å ha et makroobjektiv i utstyrsvesken som du kan stole på, for å fange de mindre, nærtliggende detaljene, enten det er en blomst eller et intrikate blonder på en brudekjole. Dette objektivet passer perfekt til anledningen, med et 1: 1-reproduksjonsforhold og et VR-system (Vibration Reduction), som garanterer rask og stabil fokusering når du tar bilder uten stativ.

Vis objektiv

Møt de andre Nikon-ambassadørene