NIKON D850

D850 er et kamera som endrer spillereglene helt, og jeg elsket å ta bilder med det i løpet av spesialprosjektet mitt i Bukom. Det gir oppløsningen og det dynamiske området jeg trenger i et kompakt og ekstremt raskt hus, noe som er ideelt for nærbildene med stor innvirkning.

Nikon D500

Nikon D500 er et utrolig lett kamera, særlig når det kombineres med lettere DX-objektiver. Jeg må ofte involvere meg når jeg tar advendturebilder. Hvis jeg for eksempel tar bilder av klatrere, må jeg også klatre, så det å ha et lett kamera som D500, er veldig viktig. Du ønsker aldri at utstyret skal sakke deg ned. Jeg er også veldig glad i 4 K-videokapasiteten til kameraet – jeg har allerede filmet noen fantastiske bilder for kommende filmer.

Nikon D5

Nikon D5 er et utrolig kamera, og et som jeg virkelig ser frem til å sette på prøve i rollen min som Nikon-ambassadør. Det har beholdt høy bildekvalitet med et bredt ISO-område, slik at det er perfekt til å ta bilder i dårlig lys, og har en imponerende rask opptakshastighet, noe som gjør det ideelt til å fange opp action, bevegelser og sekvensielle bilder. I tillegg tar det også opp fantastisk 4 K-video.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Dette utrolig skarpe objektivet er et av favorittzoomobjektivene mine. Det er veldig allsidig – jeg kan ofte bruke det for et helt prosjekt. Det er sjelden zoomobjektiver kan levere så høy bildekvalitet.

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

Denne profesjonelle telezoomen er en nøkkelkomponent i utstyrspakken min. Med en største blenderåpning på 2,8 og bildestabiliseringsfunksjon sammen med fantastisk oppløsning, fungerer dette objektivet under dårlige lysforhold og har en rekkevidde som jeg liker å bruke. Jeg prøver å bære med meg dette objektivet så mye som jeg kan.