19.09.2012

VALUEPACK

Har du kjøpt Nikon D3000-5000-og 7000 serien og D600-serien? Da får du med ValuePack på kjøpet med 2,5 timers Nikon School Intro kurs og gratis Check & Clean av kamera i tre år til en verdi av kr. 2 000,-.

Rengjøring: Helt støvfritt! Vi renser kameraet for støv og skitt.

Kontroll: Vi kontrollerer at kameraet er i god stand. OBS: Eventuelle reparasjonsomkostninger er ikke inkludert.

Oppgradering: Vi oppgraderer kameraet til den nyeste programvaren. Check & Clean gjelder maks én gang i året i tre år.

Nikon School Intro for speilrefleks/DSLR er et 2,5 timers innføringskurs der du kan lære mer om ditt nye Nikon speilreflekskamera (gjelder for én person per kamera). Vi gir gode råd om hvordan du kan ta bedre bilder ved å tenke mer på komposisjon og tilpasse kamerainnstillingene til opptakssituasjonen.

Nikon School Intro for speilrefleks/DSLR arrangeres i Oslo, Kristiansand, Bergen og Stavanger. For oppdatert informasjon om kurssteder, kursprogram og påmelding, besøk vår nettside www.nikonschool.no. Ved påmelding bruker du deltakernummeret som du finner på billetten i esken.

OBS! Check & Clean gjelder én gang i året i tre år. Fraktomkostninger til og fra Nikon Norge kommer i tillegg. Kopi av kjøpskvittering må alltid vedlegges. Nikon betaler ikke reise til og fra kursstedet. Tilbudet gjelder kun kameraer som er solgt av Nikon Norge til norske nikonforhandlere. For å se hvem det er, kan du gå inn på «Finn en forhandler»www.nikon.no.