15-05-2019

SPAR NÅ – Nikon lanserer sommerkampanjen «Spar penger direkte»

Oslo, Norge, 15. Mai 2019: Nikon lanserer i dag årets sommerkampanje som gir kundene muligheten til å spare penger direkte ved kjøp av utvalgte Nikon-kameraer og NIKKOR-objektiver.

Kampanjen, som varer f.o.m. 15. mai 2019 t.o.m. 15. august 2019, er utviklet for å gjøre det enklere for forbrukerne å nyte godt av tilbudsprisene ved at de som kjøper produkter som omfattes av kampanjen ikke lenger behøver å innløse cashbacken i etterkant av kjøpet.

Jake Cundy, Head of Business Planning i Nikon UK, sier: «‘Spar penger direkte’-kampanjen er en ypperlig måte for alle fotoentusiaster til å nyte godt av flotte tilbud på nytt utstyr med en gang – uten at det er nødvendig å innløse tilbudet etter kjøpet».

Han legger til: «Med et stort utvalg av Nikon-kameraer og objektiver på tilbud, fra de prisbelønnete speilløse Z-kameraene til innstegskameraet D3500 når det gjelder digitale speilreflekser, har det aldri vært et bedre tidspunkt til å investere i fantastiske objektiver og kameraer med høy ytelse til sommeren».

Nedenfor finnes flere detaljer om kampanjen, blant annet hvilket beløp som blir trukket direkte fra butikkprisen på kjøpstidspunktet:

Se her for mer informasjon om kampanjen og hvordan man kan nyttiggjøre seg av dette flotte tilbudet: https://campaign.nikon.no

Betingelser og vilkår gjelder. Tilbudet er tilgjengelig så lenge det er kampanjeprodukter på lager.