15-10-2019

SPAR NÅ – Nikon lanserer vinterkampanjen «Spar penger direkte»

Etter suksessen med den aller første «spar penger direkte»- kampanjen sist sommer, kunngjør Nikon UK at den kommende vinterkampanjen også vil gjøre det mulig for kundene å spare penger direkte ved kjøp av utvalgte Nikon-kameraer og NIKKOR-objektiver.

Kampanjen som begynner 15. oktober 2019 og varer til og med 15. januar 2020, ble første gang introdusert sist sommer for å gjøre det enklere for kundene å få tilgang til kampanjeprisene. Kampanjen gir kundene mulighet til å få glede av det de sparer med en gang uten å måtte innfri cashbacken i ettertid av kjøpet av Nikon-produktene som inngår i kampanjen.

Jake Cundy, Head of Business Planning i Nikon UK, sier: «Etter å ha sett hvor populær sommerens «spar penger direkte»-kampanje var, er vi glade over å kunne presentere en tilsvarende vinterkampanje med omfattende rabatter fra hele utvalget vårt – inkludert den prisbelønte speilløse Z-serien, det digitale speilreflekskameraet D3500 for nybegynnere og COOLPIX-serien», og fortsetter: «Dette gir fotoentusiaster muligheten til å få tilgang til eksklusive tilbud, som drøyer pengene i en tid på året med mye fokus på gaver».

Nedenfor finnes detaljer om kampanjen, bl.a. beløpene man sparer som vil bli trukket direkte fra forhandlerprisen på kjøpstidspunktet:

Vennligst se her for mer informasjon om kampanjen og hvordan kan man benytte dette fantastiske tilbudet: https://campaign.nikon.no

Betingelser og vilkår gjelder. Tilbudet er avhengig av tilgjengelighet.