06/11/2014

Nikon 4x10DCF-kikkert kommer i hvitt

Nikon sin 4x10DCF-kikkert er nå tilgjengelig i hvitt – i tillegg til de eksisterende svarte, sølvfargede og røde modellene. Den nye hvite modellen er akkurat som de øvrige modellene i serien, slank og elegant, noe som understreker den kompakte størrelsen til denne lettvektskikkerten.

4x10DCF-kikkerten veier bare 65 g og høster stor beundring for sin slanke 19 mm profil og ultrakompakte design. Den kan legges i lommen på samme måte som en mobiltelefon eller en musikkspiller. Dens beskjedne størrelse og avanserte design gjør den til et flott tilbehør for bruk ved teaterforestillinger, konserter eller enhver annen tilstelning der du både vil se bra og se bra ut.

Med sin beskjedne størrelse gir 4 x10DCF-kikkerten førsteklasses optisk ytelse. Alle linser og prismer er antirefleksbehandlet for å gi skarpe bilder, og den korte fokusavstanden på 1,2 m gjør den dessuten ideell for bruk i museer.

Det nyeste medlemmet av Nikon sin 4x10DCF-utvalg vil overgå forventningene til kikkertbrukere som setter pris på moteriktige og stilige hjelpemidler.

- Ultrakompakt og lett (bare 65 g)
- Kort nærgrense: 1,2 m
- Alle linser og prismer er antirefleksbehandlet
- Lett å bruke (ikke nødvendig med diopterjustering)
- Stilfullt design
- Tilgjengelig i fire farger: svart, sølv, rød og hvit