Nikon Imaging | Norge | Europa

05-07-2016

Nikon fortsetter satsingen på The Open

London, UK, 5. juli 2016 – Nikon feirer i dag sitt langvarige forhold til The Open, som er det eldste av de store golfmesterskapene, og som i år arrangeres 15.–17. juli 2016.

Årets Open, som er nummer 145 i rekken, arrangeres på Royal Troon i Skottland, som er regnet for å være den mest krevende av alle banene som inngår i mesterskapsturnusen. I det prestisjefulle sportsarrangementet vil verdens beste golfere kjempe om det ettertraktede trofeet Claret Jug, som i fjor ble vunnet av Zach Johnson, da han beseiret Louis Oosthuizen og Marc Leishman i en firehulls playoff.

For entusiastiske golfere som ønsker å ta sitt spill til et nytt nivå, vil Nikon selge sine nyeste laseravstandsmålere og kikkerter gjennom den offisielle Open Shop, deriblant praktiske ACULON W10 og PROSTAFF 7s som inngår i Nikons Sport Optics produktgruppe.

John Walshe, administrerende direktør i Nikon UK, uttaler: «Nikon er glade for nok en gang å være sponsor for The Open i denne 145. utgaven, og bli assosiert med en så prestisjetung turnering, side om side med noen av verdens beste idrettsutøvere og sportsfotografer. The Open er vertskap både for verdens beste golfspillere og profesjonelle fotografer som foreviger arrangementet for et verdensomspennende publikum. The Open fortsetter å være Nikons mest betydningsfulle globale sponsorskap og vi ser frem til å være til stede med vår merkevare på arrangementet og bidra til spenningen.»