30-08-2018

KAMERAET FOR STORE OG SMÅ ØYEBLIKK. OVERGÅ DET ORDINÆRE MED DET NYE DIGITALE SPEILREFLEKSKAMERAET D3500

Oslo, Norge, 30. august 2018: Nikon presenterer nye D3500, et kompakt, 24,2 megapikslers digitalt speilreflekskamera for nybegynnere som kombinerer robust konstruksjon med enestående ytelse. Brukerne kan ta bilder og ta opp filmer som overgår det som er mulig med en telefon, både i hverdagen og ved store begivenheter. Helt enkelt.

Det oppsiktsvekkende D3500 tar svært detaljerte bilder under alle lysforhold. Den store bildebrikken og det brede lysfølsomhetsområdet sikrer detaljerte bilder og filmer i full HD som ikke er mulig å få til med en telefon. Gjengivelsesevnen til NIKKOR-objektiver sikrer krystallklare resultater. Og kameraets robuste objektivfatning gjør det enkelt å utforske mulighetene med ulike NIKKOR-objektiver. Selv tyngre teleobjektiver kan brukes uten bekymring for slitasje.

Alle som ikke har fotografert med et digitalt speilreflekskamera før, kan enkelt ta bilder av store begivenheter og hverdagens mange hendelser med dette kameraet. Den gjennomtenkte ergonomiske utformingen gir et svært behagelig grep og god avstand mellom knappene. Kameraet ligger godt i hånden med en gang, og brukeren har god plass til å hvile tommelen mot baksiden. Betjeningen er brukervennlig og gjør det enkelt å ta bilder uten forstyrrende kamerabevegelser. Nikons populære Guide-funksjon tar fotograferingen til neste nivå. Den viser brukeren nøyaktig hvordan han eller hun endrer kamerainnstillingene for å få bilder og filmer med det rette uttrykket og den rette stemningen. Og batteriets lange levetid gjør at brukerne kan holde det gående fra morgen til kveld – og enda lenger.

Jordi Brinkman, produktsjef for Nikon Europe, sier: «D3500 er det perfekte førstegangskameraet for nybegynnere. Den behagelige utformingen og de nyttige opptaksinnstillingene gjør det enkelt å få bilder og filmer man er stolt av. I tillegg kan man feste mange forskjellige NIKKOR-objektiver til den robuste og slitesterke objektivfatningen. Man kan utforske måter å ta bilder på i det uendelige, og SnapBridge gjør det enkelt å dele favorittbildene uansett hvor man befinner seg.»

Oppsummering av de viktigste funksjonene

– Bildekvaliteten fra et digitalt speilreflekskamera. Den store bildebrikken i DX-format med 24,2 megapiksler og det brede ISO-området på 100–25 600 gir flotte og detaljerte bilder og filmer i full HD. Selv ved opptak i svakt lys.
– Alltid det beste bildet. Kameraets sylskarpe autofokussystem holder motivene i perfekt fokus. Opptakshastigheten på 5 b/s gjør det mulig å ta fem flotte bilder for hvert sekund.
– Skapt for å brukes. Den robuste objektivfatningen i metall gjør det mulig å bytte objektiv igjen og igjen, slik at man kan veksle mellom alt fra telezoomer til vidvinkelobjektiver med fast brennvidde.
– Konstruert for å holdes. Det behagelige grepet gjør at kameraet ligger godt i hånden med en gang. God avstand mellom knappene sikrer brukervennlig betjening. Batteriets lange levetid gjør at brukerne kan ta bilder dagen lang.
– For bra til ikke å deles. SnapBridge-appen for iOS and Android gjør det mulig å ha en kontinuerlig tilkobling mellom kameraet og en smarttelefon eller et nettbrett. Dette gjør det utrolig enkelt å dele kvalitetsbilder på et blunk.
– Eventyret starter her. Dette digitale speilreflekskameraet fra Nikon er en del av et system som kan utvides og vokse i takt med brukerens egen utvikling. Brukeren kan utvide den kreative horisonten med anerkjente NIKKOR-objektiver, Nikon-blitser og annet. 

D3500 forventes å være i butikkene 20. september 2018 til en veiledende pris fra 5490 på D3500 + 18-55mm AF-P VR og 5190 kr på D3500 + 18-55mm AF-P non-VR.