29-06-2021

NIKON UTVIKLER NYTT ZOOMOBJEKTIV MED KRAFTIG ZOOM I Z-SERIEN

Stockholm, Sverige, 29. juni 2021: I dag kunngjør Nikon utviklingen av NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – et kraftig zoomobjektiv for speilløse kameraer i APS-C-format (Nikon DX-format), som Nikon Z-fatningen er utviklet for. Objektivet er planlagt lansert senere i år.

* Utseendet til produktet kan være forskjellig fra bildet som vises over.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR støtter opptak i et bredt spekter av brennvidder – fra vidvinkel til telefoto og korte avstander. Det kompakte og lette objektivet gjør det mulig å ta stillbilder og videoer i en rekke situasjoner.

Utviklingen markerer Nikons kontinuerlige streben etter en ny dimensjon av optisk ytelse. Ikke bare fortsetter Nikon å imøtekomme brukernes behov, de bidrar også til utvikling av fotografering, samtidig som de utvider mulighetene for bildeuttrykk.

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester for fotografering og filmopptak. Deres nyskapende optikkteknologi – fra forbrukerkameraer til profesjonelle kameraer, objektiver til systemtilbehør – er drevet av over 100 års erfaring. Merkevaren er anerkjent globalt for å sette nye standarder innen design og ytelse, der Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver representerer en ny dimensjon innen optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende utstyr kan fotografer og videografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå.

Som en betrodd visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.