28-10-2021

Nikon har under utvikling fastobjektivet NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S supertele med innebygd 1.4x telekonverter for Nikon Z-fatningssystemet

Stockholm, Sverige, 28. oktober 2021: Nikon er glade over å kunngjøre utviklingen av fastobjektivet NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S supertelefor fullformats (Nikon FX-format) speilløse kameraer, som Nikon Z-fatningen er laget for.

* Utseendet til det faktiske produktet kan være forskjellig fra bildet som vises over.

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S, det første NIKKOR Z superteleobjektivet med fast brennvidde, tilhører S-serien av NIKKOR Z-objektiver som strekker seg etter det ultimate innen optisk ytelse. NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S lover naturtro og enestående bilder ved å oppnå nydelig bokeh og høy oppløsning.

Det vil ha en innebygd 1.4x telekonverter og et nytt belegg med den beste antirefleksytelsen i NIKKOR historie. Med suveren betjening og en konstruksjon som støtter filmopptak, vil NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S støtte det kreative bildeuttrykket til profesjonelle fotografer.

Nikon vil fortsette å utvikle nye dimensjoner innen optisk ytelse samtidig som de imøtekommer brukernes behov og bidrar til utviklingen av fotografering og filmopptak, med håp om å utvide mulighetene for bildeuttrykk.

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester for fotografering og filmopptak. Deres nyskapende optikkteknologi – fra forbrukerkameraer til profesjonelle kameraer, objektiver til systemtilbehør – er drevet av over 100 års erfaring. Merkevaren er anerkjent globalt for å sette nye standarder innen design og ytelse, der Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver representerer en ny dimensjon innen optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende utstyr kan fotografer og videografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå.

Som en betrodd visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.