05-01-2016

Utfordrer actionkamera markedet med 360 grader

Oslo, 5. januar 2016 – Nikon tar et langt første steg inn på actionkameramarkedet med vanntette og robuste KeyMission 360 som kan spille inn film i 360 grader i 4K UDH-kvalitet. Et kamera som er utviklet for å takle alle forhold som forventes av et actionkamera.

Ved å kombinere 4K UHD og 360 grader tar Nikon et reelt steg inn i et marked hvor produktene til nå har hatt begrensede muligheter til å spille inn bilder og film i 360 grader. Dette er teknologi Nikon nå gjør tilgjengelig for folk flest. Kameraet har kombinert bildesensor og objektiv på begge sider av kameraet. Bilder og film kombineres i kameraet for å skape et høyoppløselig og realistisk resultat i 360 grader.

Vanntett og robust

KeyMission 360 er vanntett ned til hele 30 meter uten separat undervannshus. I tillegg er kameraet ekstra robust for å takle støv, kulde og støt. Effekten av kamerabevegelser reduseres takket være elektronisk vibrasjonsreduksjon som aktiveres via apper. Dette gir skarpe og tydelige opptak.

For alle forhold

Kameraet er utviklet for å kunne brukes under alle forhold det forventes at et actionkamera. Det er brukervennlig og hendig slik at du enkelt skal kunne forevige alt av sports- og fritidsaktiviteter.

Vises på CES i Las Vegas

Prototypen av KeyMission 360 vises frem for første gang under messen CES i Las Vegas som finner sted mellom 6. og 9. januar. Kameraet og ekstrautstyr blir tilgjengelig i løpet av våren i utvalgte land, men ikke i Norge i første omgang.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Vegar Berg, Key Account Manager PRO i Nikon Norge, telefon +47 96 50 18 00

E-post: vegar.berg@nikon.no