Service og kundestøtte

TRENGER DU SERVICE ELLER REPARASJON AV NIKON-PRODUKTET DITT?

Henvendelser og e-poster blir behandlet som vanlig, så nøl ikke med å kontakte oss hvis du trenger hjelp.

Det er tre måter å få levert produktet til service hos et autorisert Nikon-verksted. Velg den måten som passer deg best.

ALTERNATIV 1 – LEVER TIL FORHANDLEREN

Ta med produktet til forhandleren, så vil de sende det inn til service. Gratis hvis det er en gyldig garantisak. Hvis ikke, så kan forhandleren ta et gebyr for innsendelse og administrasjon.

ALTERNATIV 2 – LEVER TIL SERVICEPARTNER

Ta produktet ditt med til FotoCare eller Camera & Videoteknikk som er våre servicepartnere i Norge. 


FotoCare

Besøksadresse:
FotoCare
Drammensveien 130 Bygg C19
0277 Oslo

Oslo www.fotocare.no 

Serviceregistrering: https://serviceweb.fotocare.no/ 

Tel: 97 01 55 00

E-post: verksted@fotocare.no 

Åpningstider inn- og utlevering av reparasjoner:
Mandag–fredag: 08.00–16.00Camera & Videoteknikk AS
Liaveien 1
5132 Nyborg

Resepsjon og kundemottak åpen mandag–fredag: 09.00–16.00.
Åpningstider sentralbord tlf. 55 39 38 80: 08.00–16.30.

E-post: service@camera.no

ALTERNATIV 3 – INNSENDELSE

Du kan også sende produktet direkte til et av Nikons autoriserte verksteder. For å være sikker på at pakken kommer frem, bør du benytte en transportør som sender den med pakkesporing. Dersom pakken må hentes hos en tredjepart, kan ikke Nikon garantere at den vil bli hentet ankomstdagen. Kostnadene ved innsendelse besørges av deg, mens Nikon betaler returfrakten hvis det er en reparasjon som dekkes av garantien.

SLIK GJØR DU

1. Vi anbefaler sterkt at du laster ned og fyller ut vårt reparasjonsskjema som du legger ved produktet. Det gir oss alt vi trenger av opplysninger for å få utført reparasjonen så raskt som mulig. Husk også å legge ved et notat med fullt navn og adresse og andre kontaktopplysninger, samt en beskrivelse av problemet du har med produktet. Om mulig, legg også ved bildeeksempler som illustrerer problemet. Reparasjonsskjema finner du på hjemmesiden til www.fotocare.no eller www.camera.no.
2. Hvis du mener dette er en reparasjon som skal dekkes av garantien (se garantikortet som fulgte med produktet), må du legge ved kvittering for kjøpet eller et utfylt garantikort med forhandlerens stempel/underskrift. Disse dokumentene vil bli vurdert når de ankommer verkstedet. Det vil bli utarbeidet prisoverslag for enhver reparasjon som mangler gyldig dokumentasjon, som viser tegn på feil bruk, har ytre skader eller beviselig er ødelagt av sand eller flytende væske.
3. Send bare inn tilbehør (batteri, minnekort, vesker osv.) som er relevante for reparasjonen.
4. Pakk inn produktet godt for å unngå transportskader og send det til adressen under. Nikon er ikke ansvarlig for produktet før det er mottatt hos et autorisert verksted.

Postadresse:
FotoCare AS
PB 600
0214 Oslo

Serviceregistrering: https://serviceweb.fotocare.no/

Postadresse:
Camera & Videoteknikk AS
Liaveien 1
5132 Nyborg


HVA SKJER VIDERE?

1. Nikons servicepartnere i Norge vil registrere produktet senest en virkedag etter mottak. Straks produktet er registrert vil det bli sendt til verkstedet og du vil få et referansenummer fra servicepartneren.
2. Det unike referansenummeret skal brukes i all kommunikasjon med FotoCare eller Camera & Videoteknikk når man ringer de respektive telefonnumrene. Ha reparasjonsnummeret tilgjengelig når du kontakter oss.
3. Hvis du ønsker reparasjon på garantien, så vil vi vurdere de vedlagte dokumentene, kjøpskvittering og/eller det utfylte garantikortet. Reparasjonen startes når dokumentasjonen er blitt godkjent og produktets skader dekkes av garantien.
4. Hvis du ber om prisoverslag, vil du få dette så snart servicepartneren har det klart.
5. Hvis reparasjonen er gjennomført på grunnlag av garantien, vil produktet bli sendt til adressen din eller være klargjort for henting. For alle reparasjoner som skal betales, må kostnaden for returfrakt og reparasjonen være betalt før produktet sendes eller kan hentes.
6. Hvis produktet sendes til deg som privatperson, vil du motta et varsel fra transportøren med forsendelsesnummeret, enten per tekstmelding eller e-post. Dette kan brukes til å spore produktet ditt på transportørens nettsider.