02-09-2020

GJØR GOLFSPILLET DITT BEDRE MED DEN NYE COOLSHOT 40i GII LASERAVSTANDSMÅLEREN

Stockholm, Sverige, 2.september 2020: I dag lanserer Nikon COOLSHOT 40i GII laseravstandsmåleren for golfspillere. Dette er en oppgradering av COOLSHOT 40i.

COOLSHOT 40i GII gir golfspillere en fordel ved at det maksimale måleområdet er økt til 7,5–1460 m for å gjøre det enklere å måle avstanden til flaggstangen. LOCKED ON-teknologien sikrer dessuten at du måler mot selve flaggstangen og ikke mot bakgrunnen.

Denne laseravstandsmåleren er konstruert for bruk under vanlig spill samt offisielle konkurranser. COOLSHOT 40i GII har to målemetoder: Golfmodus (helningsjustert avstand og faktisk avstand) og modusen Faktisk avstand (kun faktisk avstand). Det er enkelt å bytte mellom dem ved bruk av ett knappetrykk. Når du spiller i turnering kan dommerne tydelig se at LED-lampen for Faktisk avstand blinker, noe som viser at stigning/fall-måling ikke er i bruk.

Under normalt spill hjelper Golfmodus med helningsjustert avstandsmåling til å forbedre prestasjonen din på kuperte baner der det kan være vanskelig å vurdere avstanden. HYPER READ-teknologien viser øyeblikkelig avstanden på omtrent 0,3 sekunder, samtidig som et kompakt og lett hus sørger for at den er behagelig å bruke på lange dager på banen.

Den nye COOLSHOT 40i GII er det ideelle valget for golfspillere som vil forbedre spillet sitt.

*Når du planlegger å bruke en COOLSHOT i en offisiell konkurranse, må du først undersøke gjeldende lokale regler.

 

Hovedfunksjoner

・ Måleområde: 7,5–1460 m
・ LOCKED ON-teknologi*: LOCKED ON-signalet informerer deg om avstanden til det nærmeste objektet. Når man måler overlappende objekter vises avstanden til det nærmeste objektet med en LOCKED ON-markering i søkeren. På en golfbane vil det for eksempel være tydelig at avstanden til flaggstangen har blitt målt, selv med trær i bakgrunnen.
・ Rask og stabil målevisning uavhengig av avstand — HYPER READ.
・ Viser måleresultatet på omtrent 0,3 sekunder.
・ Golfmodusen viser den helningsjusterte avstanden (horisontal avstand ± høyde). Dette er en veiledning for hvor langt du bør slå ballen og er nyttig når man golfer på en kupert bane – ID (stigning/fall)-teknologi.
・ To moduser for visning av målinger: Faktisk avstand-modus og Golfmodus (helningsjustert avstand og faktisk avstand-modus), brukes. Det er enkelt å bytte mellom de to modusene. Dette gjøres ved et enkelt knappetrykk. Faktisk avstand-modus kan brukes under offisielle golfturneringer og Golfmodus viser en veiledende avstand for hvor langt du skal slå ballen.
・ Faktisk avstand-indikatoren brukes for å vise at målefunksjonen for stigning/fall (ID-teknologi) ikke benyttes. Når man bruker modusen for Faktisk avstand, blinker indikatoren grønt når måleren er på. Observatører kan derfor lett se at målefunksjonen for stigning/fall (ID-teknologi) ikke er i bruk.
・ Modus for innstillingen første målprioritet brukes. Når man måler overlappende objekter, vises avstanden til det nærmeste objektet, noe som er svært nyttig når man spiller golf, for å måle avstanden til en flaggstang på en green med trær i bakgrunnen.
・ Enkel- eller kontinuerlig måling (i opptil 8 sekunder).
・ Høykvalitets 6x monokular med antirefleksbehandling i flere lag gir skarpe og lyssterke bilder.
・ Stort okular viser bildet bedre (18 mm).
・ Stor øyeavstand gjør den komfortabel å bruke også med briller.
・ Regnsikker — tilsvarer JIS/IEC-beskyttelsesklasse 4 (IPX4) (under Nikons testforhold).

*Enkeltmålinger: Når man måler overlappende objekter og avstanden til det nærmeste objektet vises, dukker LOCKED ON-signalet opp.
*Kontinuerlig måling: Når figurene som vises skifter til et nærmere objekt, dukker LOCKED ON-signalet opp.