01/02/2012

Så enkelt at selv et barn kan bruke det. Vanntett, robust og morsomt

Nikon introduserer i dag sitt første kamera som er spesialdesignet for hele familien, perfekt både for minsten og besteforeldrene. COOLPIX S30 er et støtsikkert og vanntett kamera med intuitiv meny, store fargerike knapper og morsomme funksjoner.


COOLPIX S30 er vanntett ned til 3 meter og støtsikkert fra 0,8 meter. I tillegg har det en utløserknapp på begge sider - en for video og en for foto. Et kamera som passer perfekt i små hender. Bjørn Mangset, Country Manager i Nikon Norge, sier at kameraet også har en innbygd blits som sitter midt på kameraet.
- COOLPIX S30 er utviklet for at små fingertupper ikke blir med på bildet. Et brukergrensesnitt med store, tydelige og fargerike ikoner gjør at det er enkelt å forstå og bruke. I tillegg har kameraet en automatisk avstengningsfunksjon som gjør at kameraet slås av etter tre minutters inaktivitet, sier han.

 

COOLPIX S30 har en sensor på 10 megapiksler, tre ganger optisk zoom og svært god ergonomi.
- Den gode kvaliteten på stillbilder og video viser at S30 på ingen måte er et leketøy. Kameraet har teknologi som reduserer uskarphet, inkludert e-VR (elektronisk bildestabilisator) og bevegelsessensor som sørger for skarpe bilder av motiver under bevegelse. Objektivet med tre ganger optisk zoom gjør at kameraet egner seg godt for hverdags-, portrett- og gruppefotografering. Et supert kamera for hele familien, sier Bjørn Mangset.

COOLPIX S30 har i tillegg en 2,7 tommers høyoppløselig LCD-skjerm, HD-videoopptak (720p) og en rekke filtre for spennende og morsomme bilderesultater. Kameraet som kommer i fargene hvitt, svart, rosa og blått, har en veiledende pris på 890,-. COOLPIX S30 er tilgjengelig i butikk fra 29. mars 2012.

 

ViewNX2 er en programvarepakke som lar deg importere, bla, redigere og dele bilder. ViewNX2 er oppfølgeren til populære ViewNX, og har et stort funksjonsutvalg med langt flere muligheter enn programmer som vanligvis følger med i PCs operativsystem. Integrerte filmredigeringsfunksjoner er tatt direkte fra Nikons prisvinnende DSLR-utvalg, hvilket gjør det mulig å lage flotte filmer. ViewNX2 følger med alle digitalkameraer fra Nikon, og er i tillegg tilgjengelig for nedlasting kostnadsfritt.

 

Det originale bildebehandlingssystemet EXPEED samlet all ekspertisen og teknologien som Nikon har opparbeidet seg i løpet av mange år. Med EXPEED C2 får du enda bedre fotomuligheter, forbedret filminnspilling, ytelse med høy følsomhet og maksimal bildekvalitet. EXPEED C2 drar det beste ut av sensoren for å sikre livlige bilder med sterke farger, redusert støy og fine tonegraderinger for flotte bilder og film.

 

Nå kan du ta sikkerhetskopier av bildene dine takket være my Picturetown, www.mypicturetown.com. Et gratis nettområde for lagring og deling av digitale bilder - organiser og del. Du får 2 gigabyte gratis lagringsplass, og du kan når som helst oppgradere medlemskapet til gullkonto.

 

Bruk vedlagt link for flere produktbilder: http://press.nikon.se/

 

Eva Gullerud, Markedskoordinator Nikon Norge
Telefon: +47 67 82 74 05
Mobil: +47 94 31 36 53
E-post: gullerud@nikon.no

Bjørn Mangset, Country Manager Nikon Norge
Telefon: +47 67 82 74 01
Mobil: +47 99 11 39 00
E-post: mangset@nikon.no