09-02-2018

Nikon-produkter mottar iF Design Award 2018

Amsterdam, Nederland, 9. februar 2018: Nikon har gleden av å kunngjøre at tre av selskapets produkter har mottatt en iF Design Award 2018 i produktkategorien.

Dette er de prisvinnende produktene:

Digitalt speilreflekskamera – Nikon D850

D850 er Nikons nyeste flaggskipsmodell som gir fotografer som ønsker fullformat, den ultimate kombinasjonen av oppløsning, hastighet og lysfølsomhet. Den er det ideelle valget for fotografer som ønsker frihet og vil levere fantastiske bilder uten unntak. D850 utmerker seg på alle områder og er det perfekte proffkameraet.

Digitalt speilreflekskamera – Nikon D7500

D7500 er et avansert digitalt speilreflekskamera der mange av nyskapningene i det anerkjente D500 er bygd inn i et lett, robust og mer prisgunstig kamerahus. Bildebrikken med 20,9 millioner piksler, prosessoren og det store ISO-området gjør det til et kraftig og allsidig verktøy for en lidenskapelig fotograf.

Digitalt kompaktkamera – COOLPIX W300

COOLPIX W300 er et robust digitalt kompaktkamera som er vanntett til 30 m, tåler støt ved fall fra opptil 2,4 m og har høy ytelse med UHD-film på 4K. Det slitesterke kameraet er godt utstyrt med intuitive funksjoner for å dokumentere handlingsmettede aktiviteter som fotturer i naturen, camping eller skisport, men også en rolig dag på stranden.

iF Design Award-prisene er prestisjefylte globale designpriser som sponses av iF International Forum Design GmbH. Prisene deles ut innen en rekke kategorier, blant annet for produkt, kommunikasjon og emballasje. I år ble over 6400 bidrag fra 54 land vurdert av juryens anerkjente og uavhengige eksperter.