25-07-2018

Utvikling av neste generasjons speilløst kamera i fullformat og NIKKOR-objektiver – med ny fatning – som tilbyr en ny dimensjon innen optisk ytelse

Amsterdam i Nederland 25. juli 2018: Nikon har gleden av å kunngjøre utviklingen av et speilløst FX-format kamera i fullformat og NIKKOR-objektiver med ny fatning.

Det speilløse kameraet og NIKKOR-objektivene med den nye fatningen som er under utvikling, gjør det mulig å tilby en ny dimensjon innen optisk ytelse. Det speilløse kameraet er et resultat av den avanserte optiske og produksjonsmessige kompetansen Nikon har bygget opp gjennom over hundre år i bransjen, samt suveren bildebehandlingsteknologi. Nikons årelange erfaring med produksjon av digitale speilreflekskameraer har også vært avgjørende i denne utviklingen.

Målet med det nye speilløse kameraet og NIKKOR-objektivene er at fotografer skal kunne ta mer detaljrike og levende bilder enn tidligere.

I tillegg utvikles en ny objektivadapter for det speilløse kameraet. Denne vil fungere med NIKKOR-objektiver med F-fatning som er del av Nikons system for speilreflekskameraer, og gi fotografer enda flere valgmuligheter.

Lanseringen av det nye speilløse kameraet og den fortsatte utviklingen av digitale speilreflekskameraer bekrefter Nikons ledende posisjon i fotobransjen og gir forbrukerne anledning til å dra nytte av det som er unikt for hvert system.

Eget bildemateriale for dette produktet kan ses her. Mer innhold blir lagt til fremover.

Detaljer, blant annet lanseringsdato og anbefalt utsalgspris, blir oppgitt på et senere tidspunkt.

Hvis du vil finne ut mer om de prisbelønte produktene til Nikon, kan du gå til www.europe-nikon.com.