06-09-2018

Nikon skal demonstrere sitt speilløse fullskjermssystem på photokina 2018

Nye kameraer, objektiver og velkjente foredragsholdere utgjør agendaen på standen i Halle 2.2

Amsterdam, Nederland, 6. september 2018 – Nok en gang forbereder Nikon seg på å innta hovedrollen på verdens ledende fotomesse, photokina, i Køln. Besøkende vil få fysisk tilgang til de nyeste produktene. Dette omfatter en kikk på de speilløse fullskjermskameraene, objektivene og objektivadapterne med FX-format og Z-fatninger som Nikon nylig har offentliggjort.

Besøkende hos Nikons stand i Halle 2.2. kan også prøve ut Nikons brede utvalg av profesjonelle digitale speilreflekskamera-produkter, inkludert det prisbelønte Nikon D850 med FX-format, som med et ISO-område på 64–25 600 og 45,7 MP skarphet gir den ultimate kombinasjonen av oppløsning, tempo og lysfølsomhet. Det vil også være en lang rekke Nikon-kameraer og NIKKOR-objektiver å bli kjent med, som det nylig offentliggjorte D3500 for begynnernivået, megazoomen COOLPIX P1000 og det svært effektive super-teleobjektivet AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR og AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED – det første teleobjektivet blant NIKKOR-objektivene med en innebygd telekonverter på 1,4 x.

Noen av de beste fotografene i bransjen vil også være til stede på Nikons stand, der de vil snakke om sine opplevelser med å fotografere med Nikon-utstyr. Nikons Europa-ambassadør og velkjente kunstfotograf David Yarrow vil snakke om sin stemningsfulle og oppslukende fotografering av livet på jorden og den utfordrende reisen han har gjennomført for å oppnå en så enestående stil. Samtidig vil en annen europeisk ambassadør, den italienskfødte bryllupsfotografen Nadia Meli fortelle oss om sine erfaringer med å prøve ut det nye Z-fatningssystemet, og hvordan det er kompatibelt med både de nye og eksisterende NIKKOR-objektivene. Den britiske fotografen og urbane filmskaperen Rob Whitworth, den kommende stjernen Jamari Lior, den prisbelønte fotografen og filmskaperen Pep Bonet, Nikons nordiske ambassadør Frøydis Geithus og sports- og nyhetsfotojournalisten Lukas Schulzeutgjør resten av dette årets fantastiske utvalg av fotografer.

Dirk Jasper, produktmarkedsføringssjef hos Nikon Europe, sier: «Vårt nye speilløse system viser at vi streber etter en ny dimensjon innenfor optisk ytelse som øker grensene for oppløsning og kvalitet, og som i siste instans gir skaperne helt nye muligheter når de utforsker sine nye prosjekter. Nikon har en løsning for enhver fotograf, og deltakerne vil kunne kjenne på, lære og oppleve det nye systemet sammen med våre andre bransjeledende produkter.

Og i tillegg, takket være de utrolige talerne som vil fortelle om sine fotografierfaringer, -utfordringer og -råd på Nikons scene, tegner dette året til utvilsomt å bli den beste photokina-messen så langt.»

Photokina er åpen for publikum fra 26. til 29. september 2018. Få de siste nyhetene og synspunktene og hele timeplanen for talerne ved å følge oss på Twitter @NikonEurope. Si din mening på Twitter #NikonPhotokina.