24-10-2018

Bryllupsfotograf Nadia Meli kunngjort som ny Nikon Europa-ambassadør

Amsterdam, Nederland, 24. oktober 2018 – Nikon Europe B.V. er stolte av å ønske bryllupsfotograf Nadia Meli velkommen som Nikon Europa-ambassadør. Nadia slutter seg til kollektivet av Nikon-fotografer som bruker den nyeste teknologien, og som har en bevissthet om sosiale trender som representerer den tiden vi lever i.

Nadia er født i Italia, oppvokst i Tyskland, og bor for øyeblikket i Brighton i England. Fotografkarrieren hennes startet i 2010, etter flere år med fotografering som hobby, da en venn ønsket å hyre henne som profesjonell bryllupsfotograf i sitt eget bryllup. Etter dette ble bryllupsfotografering raskt en heltidsjobb hvor hun har utviklet en egen signaturstil.

Denne stilen styres av Nadias visjon og mål om å skape en følelse av tilhørighet. Hennes største lidenskap er mennesker og deres historier, og ambisjonen hennes som fotograf er å fange disse naturlig, å bringe dem til live gjennom friske, enkle, intime og spontane bilder.

I tillegg til bryllupsfotografering har Nadia i 2018 også organisert fotoseminarer for å hjelpe deltakerne med å finne sin egen kunstneriske stemme og visjon, ikke bare en «redigeringsstil».

Nadia Meli uttaler: “Fotograferingen min kan oppsummeres med fire ord: glad, ekte, intim, levende. Det er disse fire ordene jeg vil formidle gjennom bildene mine. Jeg har vært en Nikon-bruker gjennom nesten hele karrieren, og denne teknologien har hjulpet meg med å vokse og utvikle min signaturstil. Jeg er veldig stolt over å være en del av det europeiske ambassadørprogrammet sammen med noen av de beste fotografene i bransjen."

På årets Photokina-arrangement ble Nadia en av de første fotografene i Europa til å prøve ut det nylig annonserte Nikon Z 7 speilløse kameraet og objektivene NIKKOR Z 35mm f/1.8 S samt NIKKOR Z 24-70mm f/4 S.

«Jeg brukte Z 7 og tilhørende objektiver i flere bryllup i august i år, og prøvde dem ut i en rekke situasjoner. Enten det er innendørs, utendørs, i fullt dagslys, i skumring eller på nattestid – den fantastiske bildekvaliteten og gode egenskapene i lavt lys, kombinert med et lett kamerahus og en lydløs lukker, gjør dette systemet til en bryllupsfotografs drøm. Jeg gleder meg til å fortsette å eksperimentere med det.»

Nikons europeiske ambassadørprogram

Nikons Europa-ambassadører er talentfulle og innflytelsesrike visuelle kunstnere som bruker bransjens nyeste teknologi, og har en bevissthet om sosiale trender som representerer nåtiden.

Hvis du vil vite mer om Nadias arbeid, kan du gå til:Nadia Meli

Om Nadia Meli

Nadia Meli er en fotograf, født i Italia og oppvokst i Tyskland, som spesialiserer seg på intime bryllup og bryllupsseremonier over hele Europa. Hun har fotografert hundrevis av bryllup over hele verden og har fått arbeidet sitt publisert i en rekke magasiner og blogger. Med sin unike, naturlige og oppriktige fotograferingsstil har hun blitt en kjent fotograf på sitt felt. I 2015 begynte Nadia å arrangere seminarer og online-kurs som fokuserer på å utvikle en visjon for fotografer og hjelpe deltakerne med å finne sin egen kunstneriske stemme og stil.

Alle bilder er © Nadia Meli