25-02-2019

Nikons speilløse system og COOLPIX P1000 vinner på 2019 iF Design Awards

Amsterdam, Nederland, 25. februar 2019: Nikon har gleden av å kunngjøre at deres speilløse system og digitalkameraet COOLPIX P1000 har mottatt iF Design Awards-priser i produktkategorien.

De prestisjefylte, globale iF Design Award-prisene, som sponses av iF International Forum Design GmbH, anerkjenner ekspertise innen produkt, kommunikasjon og emballasje. I år ble over 6375 bidrag fra 52 land vurdert av en jury bestående av 67 anerkjente eksperter. Bidragene ble vurdert basert på nyskapning, funksjonalitet, estetikk, ansvarlighet og posisjonering.

Nikons speilløse system

Nikons revolusjonerende speilløse system er bygd på verdens videste objektivfatning¹, som lar brukeren fange mer lys, og banebrytende nivåer av optisk ytelse.

Systemet består av to speilløse kameraer – Z 7 og Z 6 – med en ny, større fatning komplettert av NIKKOR Z-objektiver i S-serien. Lyssterk, skarp og lyddempet – disse enestående objektivene tar inn mer lys i bildefeltet for å levere enestående detaljnivåer helt ut til kanten av bildet. FTZ-objektivadapteren fullfører settet, slik at Z-kameraene kan brukes med eksisterende NIKKOR-objektiver med F-fatning.

¹ Per 23. august 2018

COOLPIX P1000

Nikons COOLPIX P1000-kamera med superteleobjektiv har verdens største 125x optisk zoom. Og med et brennviddeområde på 24–3000 mm, kan brukerne ta skarpe bilder og video, uansett hvor langt borte fra motivet de befinner seg. Det lyssterke NIKKOR-objektivet på f/2.8–8 og 16 MP bildebrikke bidrar til et revolusjonerende system perfekt for sports-, natur- og reisefotografer.

Gå til nettstedet for iF Design Awards for mer informasjon: https://ifworlddesignguide.com/our-awards/professional-awards/if-design-award-2019