23-04-2019

VANNTETT OG KLART TIL Å TA BILDER: MØT NYHETEN COOLPIX W150

Oslo, Norge, 23. april 2019: Nikon introduserer det nyeste medlemmet av COOLPIX-familien, det morsomme COOLPIX W150. Vanntett, støtsikkert, frostsikkert og støvtett, dette kompaktkameraet er laget for å bli med overalt, og er i tillegg svært enkelt å betjene.

Fra snødekte landskap til undervannsbilder, COOLPIX W150 er så enkelt å bruke at alle kan ta flotte bilder og videoer med det. Innstillingen «Komponer ansikt under vann» tar flotte bilder i bassenget eller på dykk ned til 10 meter. Og kameraet takler fall fra opptil 1,8 m, så det tåler en støyt på familieferien eller en fest. Nikons CMOS-bildebrikke for lite lys og et presisjons NIKKOR-objektiv med 3 x optisk zoom gir vakre og skarpe bilder. En dedikert filmknapp gjør det enkelt å bytte direkte til videoopptak i Full HD med stereolyd.

Morsomme funksjoner i kameraet omfatter en rekke fotoeffekter som er enkle å legge til, samt en interaktiv Variasjonsmeny for barn. Bruk den og legg til talemeldinger på bildene, aktiver gøyale velkomstskjermbilder, lag animerte lysbildefremvisninger og mere til. Vanntett tilbehør som Nikons godt synlige, flytende stropp sikrer kameraet. SnapBridge gjør det enkelt å dele de beste bildene, eller bruke en smartenhet til fjernstyring av kameraet.

Yoshihiro Katakami, Product Manager for COOLPIX hos Nikon UK sier følgende: «COOLPIX W150 er et enestående, vanntett «pek og ta bilde»-kamera. Barna kan ha det gøy med det, foreldrene trenger ikke bekymre seg for det – og det finnes i en rekke flotte farger. Hvis du er på tur i helgen med gode venner, så er dette kameraet alltid klart til bruk.»

 

Oppsummering av de viktigste funksjonene

Vanntett 10 m | Støtsikkert 1,8 m | Frostsikkert -10 °C | Støvtett. Bare pek og ta bilde med dette COOLPIX-kameraet som tåler en støyt, utmerker seg i kulde og simpelthen elsker bassengfester.
Innstillingen «Komponer ansikt under vann». Kameraet tar opptil fire bilder hver ganger det ser et ansikt.
Alltid flotte resultater. CMOS-bildebrikke for lite lys, presisjons NIKKOR-objektiv med 3 x optisk zoom og 6 x Dynamic Fine Zoom for ekstra rekkevidde.¹
Strålende filmer. Kamera tar opp film i Full HD (1080p / 30 b/s) med stereolyd.
Pek og ta bilde. Innstillingene optimaliseres automatisk. Den store, antireflekterende LCD-skjermen gir god synlighet, selv under vann.
Morsom Variasjonsmeny. Brukere kan fotografere med et enkelt menygrensesnitt eller slå på Variasjonsmenyen, som er fullpakket med interaktive funksjoner.

SnapBridge-kompatibilitet

Nikons SnapBridge-app for iOS og Android må installeres på en kompatibel smartenhet før SnapBridge kan brukes med dette kameraet.


¹ Forstørrelse av Dynamic Fine Zoom blir beregnet ut fra den maksimale vidvinkelstillingen til den optiske zoomen.