04-09-2019

NIKON KUNNGJØR UTVIKLINGEN AV D6 OG OBJEKTIVET AF-S NIKKOR 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR

Oslo, Norge, 4. september 2019: Nikon er stolte over å kunngjøre utviklingen av Nikon D6, et profesjonelt digitalt speilreflekskamera samt telezoomobjektivet AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, som er kompatibelt med Nikon-kameraer i FX-format.

Utviklingen av D6 – Nikons mest avanserte digitale speilreflekskamera til dags dato – markerer 20-årsjubileet for den ensifrede D-serien. Siden lanseringen av D1 i 1999 har Nikons flaggskipskameraer utviklet seg i takt med bransjens mest avanserte teknologier i kombinasjon med kunnskapen om bildebehandling, som er opparbeidet gjennom Nikons lange historie innen kamerautvikling. I likhet med forgjengerne møter utviklingen av D6 de strenge kravene fra profesjonelle fotografer med det ypperste av ytelse, selv under svært krevende forhold.

Nikon kunngjør også utviklingen av det nye objektivet AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, som en markering av 60-årsjubileet for Nikons F-fatning som ble tatt i bruk for D-serien. Det nye telezoomobjektivet vil gi profesjonelle fotografer innen felt som sportsfotografering enda mer støtte.

Disse produktnyvinningene viser Nikons forpliktelse til å utvide mulighetene for bildeuttrykk, samtidig som de leder an når det gjelder fotograferingskulturen, med såvel digitale speilreflekskameraer som speilløse kamerasystemer i tillegg til et stort utvalg objektiver.

* Detaljer, inkludert lanseringsdatoer og utsalgspriser for disse produktene, blir kunngjort på et senere tidspunkt.