12-02-2020

AVGJØRENDE KRAFT. RASKERE ARBEIDSFLYT. ABSOLUTT PÅLITELIGHET. NIKON D6.

London, Storbritania, 12. februar 2020: I dag presenterer Nikon sitt nye flaggskip innen digitale speilreflekskameraer: D6. Fra nyheter til internasjonal sport, dette enestående fullformatskameraet responderer på kravene fra profesjonelle fotografer som ikke ønsker å overlate noe til tilfeldighetene.

Med Nikons kraftigste AF-system til nå og raske tilkoblinger i kameraet for sanntids bildeoverføring, lar D6 proffene skape og levere uten begrensninger. Den nye AF-motoren er raskere enn noen gang før. Et oppsett med 105 kryssensorer med 1,6 x høyere tetthet enn D5 tar presisjonen til et helt nytt nivå. Med enestående motivfølging selv under de tøffeste lysforholdene som kan tenkes, og motivfanging på neste nivå. Et utvidet utvalg av AF-søkefeltgrupper som kan velges, lar brukere optimalisere AF-oppsettet for enhver jobb og få flere rene bilder av det som skjer.

Tilkoblinger i kameraet legger til rette for de raskeste overføringshastighetene i markedet, og de sinker deg ikke når du fotograferer. Strømlinjeformede arbeidsflyter tilbyr flere måter å velge og prioritere viktige bilder for overføring på, noe som gir fotografer et fortrinn når hvert sekund teller. Kameraets skjermer med høy oppløsning gir nå forbedret synlighet og lesbarhet, og D6 beholder det robuste kamerahuset som gjorde D5 til en favoritt blant proffene.

Nikon D6 | 1/1000 sek. | f/2.8 14 mm | ISO 6400 | AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Nikon D6 | 1/2000 sek. | f/2.8 400 mm | ISO 3200 | AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR

Robert Harmon, Midlertidig leder for kommersiell planlegging hos Nikon UK, sier: «D6 er en førsteklasses etterfølger til Nikon D5. Nikons nye flaggskip forbedrer seg i forhold til forløperen med bransjeledende AF og allsidig tilkobling. Du kan ikke kontrollere det som skjer, lyset eller omgivelsene. Men du kan kontrollere D6, og dette digitale speilreflekskameraet vil levere utrolige bilder av viktige øyeblikk – uten unntak.»

 

Oppsummering av de viktigste funksjonene

Bransjeledende 105-felts AF. 105 kryssensorer med AF-følsomhet ned til -4,5 EV ved det sentrale fokuspunktet, og -4 EV på alle andre punkter. AF-søkefeltgruppe med flere tilpassede innstillinger for motivfølging uten sidestykke. Et forbedret motivgjenkjenningssystem for å fange motivet på en helt ny måte.
Ta det perfekte bildet. D6 lar brukere definere startpunktet for fokuset under fotografering i automatisk valg av AF-søkefelt og prioritere å fokusere på motivets øyne ved bruk av automatisk valg av AF-søkefelt eller 3D følgefokus.
Ledende bildekvalitet. Objektiver med F-fatning. 20,8 MP CMOS-bildebrikke i fullformat. EXPEED 6-bildebehandlingsmotor. RGB-sensor med 180 000 piksler. Bredt ISO 100–102 400-område, utvidbart til ISO 3 280 000 og helt ned til ISO 50.
Raske tilkoblinger i kameraet. Wi-Fi, Bluetooth og innebygd GPS. Kameraets kablede LAN støtter 1000BASE-T standard og oppnår ca. 15 % raskere kommunikasjon enn den anerkjente D5.
0,72 x optisk søker med OLED-elementer. Muliggjør sylskarp bekreftelse over et bredt synsfelt, uten forsinkelse. Helningsvinkelindikatorer vises i søkeren.
Forenklet arbeidsflyt. Flere måter å kontrollere, velge og overføre viktige bilder på, via den skarpe og presise berøringsfølsomme skjermen på 3,2 tommer. Viktige bilder kan sendes øverst i køen når du overfører bilder til en PC via kablet LAN eller via kameraets Wi-Fi-tilkobling.
Allsidige kortspor. To kortspor godtar XQD- og CFexpress-kort – de raskeste kortene som er tilgjengelige i dag. Dra fordel av raske lese-, skrive- og overføringshastigheter.
Ergonomiske fremskritt. Skjermer med høyere oppløsning gir forbedret synlighet og lesbarhet. De viktige portene er lett tilgjengelige, selv når du fotograferer med en trådløs sender tilkoblet.
Robust og sikker. Det robuste kamerahuset er klart til å takle ethvert miljø, og D6 er kompatibel med pålitelige Kensington-låser.