04-03-2020

NYE ACULON T02-KIKKERT: SE MER NÅR DU REISER MED STIL

Amsterdam, Nederland, 4. mars 2020: Nikon lanserer i dag den lette og kompakte ACULON T02-kikkerten som åpner opp for en helt ny verden av detaljer for reisende, konsertpublikum og sportsfans.

Med en vekt på bare 195 g er denne kikkerten nesten like liten som en smarttelefon og kan enkelt tas med en kveld på byen eller på ditt livs eventyr. Den gjør det morsommere å være på musikkfestivaler, sportsarrangementer og kulturbegivenheter ved å gi deg samme syn som fra første rad, uansett hvor du sitter.

Nikons pålitelige optikk og linser med flerlags antirefleksbehandling gir lyst og klart bilde. Fokuseringen er enkel med en fokusring som er lett å nå. Drei-og-skyv-øyemusling gjør at du enkelt stiller inn din ideelle pupillavstand for å se behagelig – så vel med det blotte øye som når du bruker briller.

ACULON T02-kikkerten er tilgjengelig i fire moderne og stilige farger – rød, blå og hvit 8x21 og svart 10x21. Enten du er på biltur, på et sportsarrangement, eller ganske enkelt ser en opptreden vil ACULON T02-kikkerten bidra til at du reiser lett, ser skarpt og får med deg så mye mer.

ACULON T02 8x21 (rød)

ACULON T02 8x21 (blå)

ACULON T02 8x21 (hvit)

ACULON T02 10x21 (svart)

Hovedfunksjoner

• Kompakt og lett å ha med seg – den veier bare 195 g
• Linser med flerlags antirefleksbehandling for lyst bilde
• Større fokusring for jevn innstilling
• Drei-og-skyv-øyemusling av gummi gjør det lett å se med riktig pupillavstand
• Enkelthengslet, slank og stilig design
• Tilgjengelig i fire farger: 8x21 i rød, blå og hvit / 10x21 i svart