29.11.2012

Per Heimly melder overgang til Nikon

Oslo, 27.11.2012 – En av landets mest profilerte fotografer bytter lag. Per Heimly som i flere år har samarbeidet med Canon har nå blitt Nikon-ambassadør. Avtalen innebærer at Per Heimly frem til 2015 utelukkende vil bruke produkter fra Nikon.

Per Heimly som er født i 1972 er kjent for sine innovative fotografier. Han har jobbet med flere av landets største artister og kjendiser, og har fotografert for de fleste motemagasiner i vårt langstrakte land. I tillegg er han en anerkjent musikkvideoregissør.
– Per Heimly er en av landets mest respekterte fotografer. Vi er selvsagt glade for at en så allsidig og dyktig fotograf har tatt i mot invitasjonen til å spille på vårt lag, sier Bjørn Mangset som er Country Manager for Nikon i Norge.

Per Heimly sier Nikon i løpet av det siste året har sneket seg et hestehode foran konkurrentene takket være spennende, innovative og eksepsjonelt gode produkter.
– I mitt yrke er som kjent verktøyet halve jobben. Som fotograf treffer Nikon mine behov svært godt. For meg er det avgjørende og ha best mulig utstyr til enhver tid, og derfor er det naturlig for meg å representere Nikon, sier han.

Som fotograf arbeider Per Heimly bredt. Han jobber med portrett-, fashion-, natur- og kunstfotografi. I tillegg jobber han stadig mer med film og TV-produksjon. Blant annet jobber han nå med en oppfølger til TV-serien Ari og Per som ble kåret til ”Årets Underholdningsprogram” under Gullruten i 2011.
– Jeg har et bredt utstyrsbehov. En bredde Nikon representerer. Nikon er svært sterke innen teknologi, kamerahus og optikk. Enten man er profesjonell, entusiast eller en glad amatør så har Nikon et sortiment som treffer godt. Jeg gleder meg til å jobbe tett med Nikon i årene fremover, og ser frem til å være en del av Nikon sitt team, sier han.

Eva Gullerud, markedskoordinator Nikon Norge
Telefon +47 943 13 653
E-post: eva.gullerud@nikon.no

Jon Aasen, Produktspesialist i Nikon Norge
Telefon: +47 950 81 467
E-post: jon.aasen@nikon.no

Einar Schwaiger, manager for Per Heimly
Tlf: +47 400 444 83
Epost: einar.schwaiger@mac.com