Nikon D810

Med dette kameraet kan man ta fantastiske bilder takket være et svært stort ISO-område og en bildebrikke med 36,3 megapiksler. Dette betyr at uansett hvilken belysning man ønsker å fotografere i, så vil kameraet kunne tilpasse seg og produsere rene og klare bilder. Det er også såpass kompakt at det er lett å bære med seg. Dette er et av de mest profesjonelle kameraene som finnes.

Nikon DF

Ikke bare ser dette kameraet flott ut, men det tar også veldig imponerende bilder. Dette kameraet er en av favorittene mine for livsstilsfoto – det er kompakt, har en overlegen sensor og bra støykontroll.

Nikon COOLPIX A

Jeg bruker Nikon COOLPIX A på grunn av størrelsen og ytelsen. Dette lille og kompakte kameraet har speilrefleksteknologi og inngår ikke kompromisser på kvaliteten. Jeg liker å bruke det når jeg er på utkikk etter en historie eller ideer, og ønsker å fange øyeblikk kjapt og greit.

AF-S Zoom NIKKOR 17-35mm f/2.8D IF-ED

Dette objektivet er fantastisk! Det er ultralett og hurtig. Blenderen lar meg skyte i lite lys og beholde skarpheten i motivet.

AF-S NIKKOR 35mm f1.4G

Vidvinkelobjektiv med førsteklasses kvalitet og en rask blender, som er perfekt til å bruke i situasjoner med lite lys.

AF DC-NIKKOR 105mm f/2D

Dette er et raskt, standard teleobjektiv som passer utmerket for fotografering i svakt lys og som gir bilder et naturlig utseende. Jeg liker å bruke det for å fotografere motivene mine i deres naturlige omgivelser.