Skap lys. Skap lidenskap.

Create Your Light er der kreative verdener møtes. Hva skjer når to fotografer samarbeider? Utforsk faget fotografering gjennom samarbeid som samler skapere fra alle sjangere, stiler og visjoner for fotograferingen. Du finner tips som krysser grenser og triks som åpner for helt nye måter å fotografere på.
Vi gleder oss til å se hva du skaper etterpå!

Be Inspired To Improve Your Skills

Create Your Light er der Nikon-familien kommer sammen for å utfordre og inspirere hverandre. Vi vil fortsette å dele tips og triks fra ekspertene våre basert på et fotograferingstema som du kan prøve hjemme. Som før har du to uker på deg til å bruke de nye ferdighetene dine til å forevige et bilde basert på det aktuelle temaet. Del resultatet med oss på Instagram, Facebook og Twitter ved hjelp av emneknaggen #CreateYourLight.

Matfotografering med vårt første makroobjektiv i S-serien.

#CreateYourLight-reisen er tilbake for å utforske verden av matfotografering med Donna Crous og Aurélie Gonin. Donna Crous er en prisbelønt blogger og matfotograf. Aurélie Gonin er en ekstremsportvideograf, produsent, redaktør og regissør.

Finn ut hva de fikk til med vårt første speilløse makroobjektiv i S-serien – NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S. Hva skjer når du forener to helt forskjellige kreative visjoner og stiler og blander dem med lys, farger og mat?

Uansett hvilket objektiv du bruker, kan du lære mye av Donnas og Aurélies' tips og teknikker for belysning, komposisjon og bevegelse. Del bildene dine med oss ved å bruke emneknaggene #CreateYourLight.

De mest slående bildene kan bli valgt ut til Nikons favorittgalleri.

Tips and tricks from our experts, based on a photography theme you can try at home

VEKK LIDENSKAPEN DIN

MER LYS, STØRRE EFFEKT

#ZCreators