11.11.2021

NIKON SAMARBEIDER MED NISSIN JAPAN LTD. OG PROFOTO

Amsterdam, Nederland, den 11. november 2021: Nikon er stolte over kunngjøringen av samarbeidet med Nissin Japan Ltd. og Profoto AB for å utvikle produkter for blits og studiobelysning.

Nissin Japan Ltd. har over 60 års erfaring i produksjon av blits, mens Profoto AB er verdens ledende produsent av lysutstyr for profesjonelle fotografer. Begge selskaper har allerede lansert et stort antall blitsprodukter som er kompatible med Nikon-kameraer. Dette samarbeidet vil spesifikt øke kompatibiliteten med Nikons speilløse kameraer, og utvide Nissin Japan Ltd.s og Profoto ABs merkevare av produkter.

Ved å gjøre det skaper vi et større utvalg av pålitelige alternativer for brukere av Nikons kameraer, samt at vi utvider valgene og mulighetene for bildeuttrykk.

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester innen fotografering og filmopptak. Den innovative optikkteknologien – med kameraer for både vanlige forbrukere til profesjonelle fotografer, og objektiver til systemtilbehør og sportsoptikk – er skapt med over 100 års erfaring. Merket er globalt anerkjent for å sette nye standarder innen design og ytelse, med Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver som representerer en ny dimensjon av optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende utstyr kan fotografer og videofotografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå.

Som en betrodd visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.