01-10-2015

Nikon lanserer avansert marineoptikk

Oslo, 1. oktober 2015 – Nikon lanserer kikkert som er perfekt for sporing av båter, bøyer og bronumre – selv i røft farvann. Den nye 7x50CF WP GLOBAL COMPASS-kikkerten har vanntett og solid porroprismekonstruksjon, høy synskomfort og et moderne optisk system.

7x50 CF WP GLOBAL COMPASS har et globalt balansert kompass som gjør det enkelt å stadfeste nøyaktige retninger uavhengig av hvor du måtte befinne deg – både i den nordlige og sørlige hemisfæren. Som sin forgjenger, sørger antirefleksbehandling i flere lag, et 50 millimeter objektivdiameter og et stort synsfelt for klar sikt.

 

 

Suunto-design

Det globalt balanserte kompasset har design fra Suunto. Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, forklarer at Suunto ble grunnlagt i 1936 da den finske ingeniøren Tuomas Vohlonen fant opp masseproduksjonsmetoden for det væskefylte kompasset.

– Siden da har Suunto vært i frontlinjen for design og innovasjon for sportsklokker, stupecomputere og sportsinstrumenter som er brukt av eventyrere i hele verden, sier han.

Rimelig for ytelse i verdensklasse

Ytelse i verdensklasse trenger ikke å være dyrt. Denne svært profesjonelle marinekikkerten gir deg mye for pengene. I prisen får du også med en praktisk flytestropp som hindrer at kikkerten synker dersom du skulle miste den i vannet. 7x50 CF WP GLOBAL COMPASS har en veiledende pris på 4190,-.

 

Nøkkelfunksjoner

Kikkerten har 7x forstørrelse og holder marinestandard. Den har stort synsfelt og stabilt bilde for sporing av andre båter, bøyer og bronumre.
Integrert kompass med reflektor og skala for å måle størrelser eller avstander dersom en av verdiene er kjent.
Stort synsfelt.
Rask og brukervennlig sentralfokus.
Vanntett ned til én meter i fem minutter og duggfri – O-ringforsegling og nitrogengass.
Stor øyeavstand gir klart synsfelt – også for brillebrukere.
Objektiv med antirefleksbehandling i flere lag gir lyssterke og klare bilder.
Gummiarmering beskytter mot støt og gir et fast og behagelig grep.
Flytestropp følger med uten tillegg i prisen.
Stativkompatibel med valgfri stativadapter, TRA-2 eller TRA-3.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Erik Storm-Lerseth, Sport Optics ansvarlig i Nikon Norge
Telefon: +47 938 58 761
E-post: erik.storm-lerseth@nikon.no