23-08-2016

I AM photokina 2016: hva du kan forvente deg av Nikon

Nikon skal vise fram produkter som beriker innholdsskapere på årets photokina

Amsterdam, 23. august 2016 – Nok en gang inntar Nikon hovedrollen på verdens ledende fotomesse, photokina, i Køln. Besøkende kan forvente seg å være de første som hører spennende kunngjøringer, og på standen i Halle 2.2 på Koelnmesse kan de oppleve de nyeste produktene på nært hold. En rekke fotograferer i verdensklassen som samarbeider med Nikon vil også tale til publikum og fortelle hvordan de lager inspirerende bilder.

Den nylig annonserte Nikon D3400 vil bli utstilt for offentligheten for første gang på Nikon-standen. Se nærmere på dette digitale speilreflekskameraet for nybegynnere som gjør det enkelt å ta bilder med høy kvalitet og dele bildene mens du er på farten.

Besøkende til Nikons stand kan også teste ut de siste profesjonelle digitale speilreflekskameraene, inkludert flaggskipet FX-format Nikon D5 og den mindre utgaven Nikon D500. Fordyp deg i 360-graders fotografering med Nikon KeyMission 360. Produktet fikk sin debut på CES 2016, og vil vises fram på standen. Det vil også være et bredt utvalg av NIKKOR-objektiver og COOLPIX-kompaktkameraer å bli kjent med.

Anerkjente fotografer vil også være til stede på Nikon-standen hvor de deler sine erfaringer rundt fotografering med det nyeste Nikon-utstyret. National Geographic-fotograf Ami Vitale tar publikum med til Afrika for å se nesehorn og Kina for å se pandaer på nært hold, mens Nikon Europa-ambassadør Joel Marklund vil gi publikum tilgang bak kulissene til de største sportsbegivenhetene i verden, inkludert OL i Rio 2016 og Champions League-finalen. Føl adrenalinet fra motocross og parkour med Marcel Lämmerhirt, og fortsett å lære fra alle de andre fotografene som deler sin fascinerende kunnskap om fotografering.

Takami Tsuchida, President i Nikon Europe, har følgende kommentar: "Vi er svært glade for at vi kan støtte fotografer rundt om i verden med å lage spennende bilder, og det er inspirerende å se hvordan vår teknologi brukes til å produsere slike imponerende verker. Mer innhold produseres nå enn noen gang før, og vi er dedikert til å sikre at produktene som vises på photokina 2016, vil bidra til mer kreativitet, innovasjon og førsteklasses fotografering."

Photokina er åpen for publikum mellom kl. 10.00 og 18.00 fra 20. til 25. september 2016. En fullstendig liste over foredragsholdere og aktiviteter vil være tilgjengelig på vårt nettsted. Få de siste nyhetene og synspunktene ved å følge oss på Twitter @NikonEurope. Si din mening på Twitter #photokina.