10-07-2018

MØT KAMERAET SOM TROR DET ER ET TELESKOP. COOLPIX P1000 MED MEGAZOOM

London, Storbritannia, 10. juli 2018: Nikon introduserer det helt nye COOLPIX P1000, verdens eneste kompaktkamera med hele 125 x optisk zoom.¹ Fra månelandskap og ville dyr til fjerne fly og bymiljøer – nå kan den som tar bilder fange motiver som tidligere har vært utenfor rekkevidde.

 

Med dette ekstraordinære kameraet med 16 megapiksler er det utrolig enkelt å ta slående bilder og 4K filmer. Den optiske zoomen på 125 x gir verdens største zoomområde på 24–3000 mm¹ ², mens den 250 x Dynamic Fine Zoom digitalt flytter den øvre grensen til å fotografere til utrolige 6000 mm.² ³ Det gir nok zoomkraft til å ta bilde av kratre på månen.

Den største blenderen på f/2.8 gir suverene resultater i svakt lys. Mens Nikons avanserte objektivteknologi reduserer fortegning og gir bemerkelsesverdige skarpe bilder, selv ved bruk som tele med svært lange brennvidder. Det er også blitt lagt til støtte for RAW-filer, noe som gir fotografer muligheter til å lagre og eksportere ukomprimerte bildefiler til de etterbehandlings-/redigeringsprogrammene de foretrekker. i tillegg kan de som filmer ta opp videoer med supertele i 4K/UHD – perfekt ved filming av ville dyr på stor avstand i deres naturlige omgivelser.

Chelsey Lavall, Product Manager for CDSC ved Nikon UK, forteller: «Det å fange forbløffende scener og vanskelige tilgjengelige øyeblikk har aldri vært enklere takket være COOLPIX P1000. Det utrolige zoomområdet, som går fra vidvinkel til supertele, betyr at du du nå har frihet til å fange hele motivet eller zoome inn på de fineste små detaljer. Den kompakte megazoomen veier også mindre enn en fjerdedel av et speilreflekskamera med en supertele montert, noe som gjør den ekstremt bærbar og flott å ta med seg på reiser.»

 

Oppsummering av de viktigste funksjonene

Svært kraftig zoom. Grensene er flyttet. Ta bilder med optisk zoom på 125 x (24–3000 mm) og Dynamic Fine Zoom på 250 x (6000 mm).² ³

Bilder som forbauser. Kombinasjonen av det lyssterke NIKKOR-objektivet på f/2.8, bildebrikken på 16 megapiksller, EXPEED-bildebehandlingsmotoren og støtten for RAW gir til sammen skarpe resultater.

Film med supertele i 4K. Det er enkelt å ta opp 4K/UHD-filmer med 30p eller videoer i full HD (1080p) med bildefrekvenser på opptil 60p. Film med stereolyd, og dra nytte av ren HDMI-utgang.

Stødig fotografering. Dual Detect optisk bildestabilisator motvirker effektene av kamerabevegelser og gir skarpere stillbilder og filmer. Modusen med aktiv bildestabilisator gir mer stabilt bilde i søkeren og på skjermen.

Enhver vinkel. Den lyssterke LCD-skjermen på 3,2 tommer med 921 000 punkter kan vippes og dreies nesten i alle retninger.

Anvendelig zoomkontroll. Et stort grep og zoomkontroll på siden gir enkel håndtering. En knapp for tilbakestilling av zoomen trekker objektivet raskt tilbake fra supertele til en videre vinkel og gjør det enkelt å fange opp motiver som har forsvunnet ut av bildet.

Perfekte resultater. Med støtte for RAW kan brukere lagre og eksportere ukomprimerte bildefiler til etterbehandlings- og redigeringsprogrammer.

Del de fine bildene. Med SnapBridge-tilkoblingen kan brukerne synkronisere bilder med en smartenhet mens de fotograferer. SnapBridge gjør det også mulig å bruke smartenheten til å ta bilder fjernstyrt.

¹ Per 10. juli 2018
² Tilsvarer 35mm-format
³ Forstørrelse med Dynamic Fine Zoom blir beregnet ut fra den maksimale vidvinkelposisjonen til den optiske zoomen.

SnapBridge-kompatibelt
Nikons SnapBridge-applikasjon må være installert på en kompatibel smartenhet før SnapBridge kan brukes sammen med dette kameraet.