TA VARE PÅ PLANETEN, FANG OPP MORGENDAGEN

Vi hjelper deg å se verden, men hva slags verden vil du se? Hos Nikon utfordrer vi alltid oss selv til å finne en bedre fremgangsmåte – uansett om det er gjennom innovasjon, bærekraftig produksjon eller mangfold og inkludering blant våre ansatte og i måten vi kommuniserer på. Vår visjon er om en verden der øyeblikkene og minnene du fanger opp, vil gjøre seg bemerket, ikke bare i denne livstiden, men hos kommende generasjoner.

Nikon-NOOR-partnerskap

Uten vår støtte ville ikke viktige historier bli fortalt. Derfor er vi så stolte over vårt langvarige partnerskap med NOORs fotobyrå og stiftelse. Dette er en banebrytende gruppe av dokumentarfotografer som gir de vanskeligstilte en stemme og retter oppmerksomheten mot viktige saker som lenge har vært oversett. Våre NOOR-partnere er Nikon-ambassadører som følger opp historiene som må fortelles, og oppmuntrer en ny generasjon av fotojournalister gjennom Nikon-NOOR-akademiet.

Europa – vi er sammen om dette

Over hele Europa hjelper vi nærmiljøet vårt og lokalsamfunnene våre. Vi gjør dette gjennom samarbeid som omfatter sponsing, gaver og opplæring. Og det er ikke bare bedriftsprogrammene våre som gir noe tilbake – vi oppmuntrer også våre ansatte til å gi av sin tid for å gjøre landene de bor i renere, tryggere og mer miljøvennlige. Når vi alle jobber sammen, blir vi sterke nok til å skape forandringer.

Nye løsninger for en bærekraftig verden

Vår tilnærming til bærekraftighet har tre hoveddeler: å bruke innovativ teknologi til å takle utfordringene samfunnet står overfor, å reagere på miljøproblemer med en mer effektiv bruk av ressurser og et lavere karbonavtrykk, og å styrke grunnlaget for vår bedrifts samfunnsansvar ved å bevare en mangfoldig arbeidsstyrke og en forsyningskjede med høye etiske standarder. Vi leter aktivt etter bærekraftige løsninger innenfor alle våre virksomhetsområder.