Møt Nikon-ambassadørene

Nikon-ambassadørene er noen av de dyktigste og mest innflytelsesrike visuelle kunstnerne som arbeider i bransjen i dag. Disse talentfulle, energiske historiefortellerne går lenger enn de fleste og beundres for sin lidenskap, energi og engasjement når det gjelder arbeidet sitt.

Nikon-ambassadører er talentfulle og innflytelsesrike visuelle kunstnere som bruker bransjens nyeste teknolog og kunnskap om sosiale trender til å representere nåtiden. Nikon-ambassadører deler sin tekniske kunnskap og lidenskap med profesjonelle fotografer og personer med stor interesse for fotografering gjennom seminarer, utstillinger, opplæringsprogrammer på nettet og sosiale medier.

Nikon-ambassadører er autoriserte av Nikon til å demonstrere funksjonene og bruken av Nikons bildebehandlingsprodukter til publikum og profesjonelle bildeprodusenter, men det uttrykksfulle innholdet i arbeidet deres, er utelukkende deres. Nikon-ambassadører er uavhengige entreprenører og visuelle kunstnere, og er ikke ansatte i Nikon. Nikon-ambassadører er ansvarlige for innholdet i sine bilder, nettsteder, utstillinger og visuelle fremstillinger, og hvordan slikt innhold og slike bilder innhentes. Eventuelle meldinger, overbevisninger eller synspunkter uttrykt i ambassadørenes bilder, nettsteder, utstillinger eller visuelle fremstillinger, gjenspeiler ikke nødvendigvis meningene, overbevisningene eller synspunktene til Nikon eller Nikon-ansatte.