Nikon D5

Nikon D5 er det nye favorittkameraet mitt, og jeg er stolt over å være ambassadør for Nikons nye toppmodell innen speilreflekskameraer.

Kameraet ble lansert på CES-messen i januar 2016, og har et nestegenerasjons AF-system med 153 punkter, som tilbyr eksepsjonelt vid dekning og den høyeste følsomheten i Nikons historie med et utvidet ISO-område på opptil 3 280 000.

Jeg prøvde det først på en racerbane i Spania, der jeg tok bilder av motorsykler som kjørte i full fart rundt banen. I slike situasjoner vil en sportsfotograf være avhengig av et raskt AF-system for å kunne ta bildet. Kameraet føltes veldig naturlig i hendene mine. Mange av fotografvennene mine er ivrige etter å få tak i dette kameraet!

Nikon D4

Nikon D4 er annet supert kamera, og et av mine reservekameraer når jeg ikke bruker Nikon D5.

Dette er et høyhastighets, multifunksjonelt kamera med super autofokus og avanserte funksjoner for motivgjenkjennelse.

Nikon D4s

Nikon D4S er fantastisk på grunn av høy hastighet og utvidet ISO-område, som gjør kameraet til en mester i mørket så vel som i godt lys. Det har også avansert autofokus, som er nøkkelen til å ta flotte sportsbilder.

AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR

400 mm objektivet fra Nikon passer perfekt for sportsfoto på grunn av et raskt autofokussystem og en egen bildestabilisator for sport, som gjør det mulig å ta bilder med fantastisk kvalitet.

AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Dette objektivet er supert fordi det er en zoom med ekstrem vidvinkel, som gjør det mulig å komme nært motivet samtidig som man får med omgivelsene, nok en gang noe som er viktig i sportsfotografering.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Dette objektivet er en fantastisk zoom, som gir et vakkert og skarpt bilde.

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

Dette er en av de beste telezoomer i mellomsjiktet som jeg har brukt. Den har fantastisk autofokus, som er meget nyttig når man skal fotografere motiver som beveger seg raskt, og den gir skarpe bilder.