Marie Bärsch

Mote og skjønnhet

Visjonen min er å fange skjønnhet gjennom estetikk, ved hjelp av mennesker, omgivelser, og viktigst av alt, lys for å levere noe annerledes.

Tips om fotograferingKREATIVITET

Kreativitet er nøkkelen til alt i fotografering. Du bør bevisst forsøke å skille deg ut med ideene dine, ikke bare teknisk ekspertise. Over tid kan hvem som helst mestre et oppsett med fem lys eller intens retusjering, men det er viktig å ha et originalt og interessant konsept som vil engasjere og holde publikums blikk. Bare ikke glem å sørge for at motivet er i fokus.

VIT HVA DU VIL HA

Før alle opptak lager du en grov skisse over hva du vil oppnå og holder deg til den. Det er lett å bli distrahert eller gå vekk fra planen. Dette kan ofte resultere i magi, men det er en fare for at det bare er på slutten av opptaket at du skjønner at du ikke har oppnådd det opprinnelige målet.

IKKE BEGRENS DEG SELV

Samtidig må du være åpen for hva som skjer rundt deg og hva teamet ditt, spesielt modellen din, gir deg under opptaket. Det kan være at de kommer med forslag som tar konseptet til et helt nytt nivå og på en måte som du ikke engang hadde tenkt på. Vær fleksibel, men fokusert.

LÆR Å JOBBE MED DET DU HAR

Utstyret ditt er selvsagt viktig, men husk også at det er du som tar bildene. Lær å presse utstyret du har. Det er måten du personlig bruker verktøyene dine på som leverer originale resultater. Bruk tid på å bli kjent med kameraene og objektivene, og eksperimenter med dem til du oppnår signaturstilen din.


Møt de andre Nikon-ambassadørene