Nadia Meli

Bryllup

Mennesker er min lidenskap, og med fotografering får jeg et lite innblikk i deres liv og historie.

Tips om fotograferingKOMMUNIKASJON OG KONTAKT

Når man fotograferer i brylluper er det viktig å få god kontakt med menneskene der. Jeg snakker mye med kundene mine i forkant av fotograferingen så jeg kan bli litt kjent med dem og sørge for at er trygge på meg og rollen min, også i løpet av den spesielle dagen deres. Ved å oppmuntre til samtaler og ved å stille spørsmål vil de reagere og engasjere seg og gi meg bilder som er mer naturlige og unike. Dette betyr at de vil opptre uten noen form for veiledning, noe som leder til en mer organisk og morsom seanse.

IKKE STOPP MED Å TA BILDER

Jeg tar bilder hele tiden, selv når jeg snakker. Du vil ikke gå glipp av noen av de unike og fantastiske naturlige øyeblikkene, så fortsett å knipse bilder, da det ofte er de spontane og uplanlagte øyeblikkene som blir din og kundens favorittbilder.

VIT HVEM DU ER

Det er veldig viktig å vite hvem du er og hva du ønsker å formidle i en unik stil som bare er din. Jeg sier alltid at det er viktig at bildene ser ut som en forlengelse av meg selv, og det er fire ord jeg alltid prøver å innkapsle i arbeidet mitt: «glad, ekte, intim og levende». For at bildene dine skal bli en gjenspeiling av deg og «signaturen din», trenger du først å vite hvem du er.

PERSONLIGHET

Etter å ha vært i bransjen i nesten ti år, mener jeg at det er svært viktig å arbeide på en måte som er morsom og engasjerende. Jeg føler meg så priviligert siden så mange av kundene og menneskene jeg jobber med, ønsker å jobbe med meg, og ikke bare velger fotograf utifra pris. De ser meg for den jeg er og for arbeidet jeg gjør, og ikke bare som en annen leverandør på listen. Min største lidenskap er mennesker og å levendegjøre historiene deres – denne lidenskapen lever gjennom arbeidet jeg gjør.

BLI GOD – RASKT

Et av de beste rådene jeg mottok da jeg startet karrieren min, var «ikke kast bort for mye tid med å være middelmådig». Dette betyr at du skal bli så god som du kan, så raskt du kan, og bygge deg opp et navn basert på kvaliteten på arbeidet ditt. Arbeidet mitt utviklet seg raskt etter at jeg hadde min første bryllupsfotografering i 2010. Kvaliteten forbedret seg betraktelig bare i løpet av 8–10 måneder. Dette er selvsagt enda viktigere nå enn da jeg startet for ti år siden, med tanke på hvor mange fotografer som finnes der ute og hvor stor konkurranse det har blitt innenfor bransjen.


Hold deg oppdatert med Nadias vakre arbeid ved å følge henne på sosiale medier:
Instagram: @nadiameli
Twitter: @thenadiameli
Facebook: @TheNadiaMeli
http://nadiameli.com/http://nadiameli.com/

Møt de andre Nikon-ambassadørene