03-04-2017

Nikon kunngjør nye modeller i anledning 100-årsjubileet

Oslo, Norge, 3. april 2017: Nikon har gleden av å kunngjøre en serie med jubileumsmodeller og minnegjenstander for å feire 100-årsjubileet den 25. juli 2017.

Helt siden Nikon startet som Nippon Kogaku K.K. i 1917, har selskapet gitt verden unike produkter som har flyttet grensene for optisk teknologi og presisjonsteknologi. Jubileumsserien, som er utstyrt med jubileumslogoen og spesielle finisher og detaljer, inkluderer Nikons to største digitale speilreflekskameraer, det ultimate NIKKOR-objektivet i f/2.8-serien med objektiver med den største blenderåpningen, et spesielt sett med tre NIKKOR-objektiver og sist, men ikke minst, jubileumsutgaver av tre kikkerter.

En spesiell serie med minnegjenstander i anledning jubileet vil også være tilgjengelig. Se jubileumsnettsiden http://www.nikon.com/100th/ for flere detaljer.

D5 100-årsjubileumsutgave

D5 er Nikons toppmodell blant digitale speilreflekskameraer. Denne utgaven, som har alle trekkene til flaggskipmodellen, har en mørk, metallgrå finish og et merke som viser til Nikons bidrag til forskning og utforskning av rommet. Et jubileumshefte med detaljer om dette er også inkludert.

D500 100-årsjubileumsutgave

Med en metallgrå finish og jubileumslogo kombinerer denne utgaven eleganse med fotografisk kvalitet. Kameraet leveres med et eksklusivt metalletui med logo og serienummer, og omfatter et spesielt kamerahusdeksel og en lærreim som også er preget med logoen.

AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8E FL ED VR 100-årsjubileumsutgave

Denne utgaven av AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8E FL ED VR leveres med de enkelte glasselementene som utgjør kameraets interne funksjoner, i tillegg til et eget displaystativ og etui. Dette gir deg innsikt i hvordan objektivet oppnår en realistisk gjengivelse.

100-årsjubileumsutgave av NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set

NIKKOR-objektiver har blitt synonymt med Nikons optiske teknologi. Dette jubileumssettet inneholder de tre f/2.8-zoomobjektivene med den største blenderåpningen som best representerer NIKKOR-navnet – vidvinkelobjektivet AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, den normale AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR og teleobjektivet AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Det samme jubileumsserienummeret er inngravert på alle tre objektivene.

100-årsjubileumsutgaver av WX 7×50 IF og WX 10×50 IF

For disse utgavene av den nye WX-serien med ultravidt synsfelt (WX 7×50 IF, WX 10×50 IF) er det gravert et eget serienummer på toppen av midtakselen, mens jubileumslogoen er preget nederst på kikkertens midtaksel, samt på en eksklusiv WX-lærrem som følger med den vanlige bærestroppen. Totalt antall av disse er begrenset til ett hundre (både 7x50 og 10x50 tilsammen).

100-årsjubileumsutgave av 8x30 E II kikkert

Dette er en jubileumsutgave av Nikons 8x30E II, en kikkert med et tradisjonelt og klassisk design som har blitt brukt og elsket av mange i årene siden den kom. Denne utgaven har jubileumslogoen og en eksklusiv, metallgrå finish. Den leveres også med egen bærestropp og eget etui.

Minnegjenstander i anledning 100-årsjubileet

100-årsjubileumsutgave av Nikon Model I i krystall

En vakker krystallutgave av det første Nikon 35 mm-kameraet fra 1948, den ikoniske Model I, skapt av Swarovski*, som er verdens ledende krystallprodusent.

Nikon 100-årsjubileumsnåler

Denne kolleksjonen med jakkenåler gjenskaper Nikons mest historiske og populære produkter, samt bedriftslogoen, fra det siste århundret.

Nikon 100-årsjubileum Nikon F-kamera i miniatyrversjon

Det historiske Nikon F-kameraet, Nikons første flaggskipmodell og kameraet som satte en standard for speilreflekskameraer over hele verden, blir gjenprodusert ned til minste detalj med denne modellen i halv størrelse.

Nikon 100-årsjubileum høykvalitets kamerastropp

Laget av det beste italienske læret, som blir bedre og bedre jo mer det brukes.

Mer informasjon blir tilgjengelig i juni.

Se jubileumsnettsiden for mer informasjon.

*Swarovski er et varemerke eller registrert varemerke tilhørende Swarovski AG.

Spesifikasjoner, utforming, produktnavn og standardtilbehør kan variere etter land og område. Spesifikasjoner og utstyr kan endres uten varsel eller forpliktelse for produsenten.