25-07-2017

Vi utvikler vårt digitale speilreflekskamera Nikon D850

Oslo, Norge, 25. juli 2017 – Nikon er stolte over å kunngjøre at en ny generasjon av fullformat digitale speilreflekskameraer med høy oppløsning og høy hastighet er under utvikling: det banebrytende og etterlengtede Nikon D850.

D850 blir et fantastisk verktøy for brukere som krever suveren bildekvalitet kombinert med stor allsidighet – amatørfotografer, profesjonelle fotografer og hobbyfotografer som tar bilder av landskap, sportsarrangementer, mote og bryllup, samt skapere av digitalt medieinnhold.

D850 er etterfølgeren til D810, som er anerkjent for den ekstremt høye bildekvaliteten og det store dynamiske omfanget. Dette nye kraftfulle digitale speilreflekskameraet i FX-format er utstyrt med ny teknologi, nye funksjoner og forbedret ytelse, som er et direkte resultat av tilbakemeldinger fra våre profesjonelle brukere – som krever det aller beste av kamerautstyret sitt.

D850 vil overgå forventningene til de mange fotografene som søker høy oppløsning, høy hastighet og stor presisjon som bare finnes hos et Nikon-kamera av dette kaliberet i kombinasjon med et NIKKOR-objektiv.

Mer informasjon om D850 samt når produktet kommer, blir kunngjort på et senere tidspunkt.