22-11-2017

Nikon lanserer nytt europeisk bryllupskollektiv

Amsterdam, Nederland, 22. november 2017 – I dag lanseres Nikons europeiske bryllupskollektiv. Et team av eksperter innen bryllupsfotografi, og toneangivende personer fra hele regionen, er blitt håndplukket av Nikon for å vise frem nåværende og fremtidige bryllupstrender og stiler for bryllupsbilder. Medlemmene av kollektivet er:

•  Storbritannia: Ross Harvey, bryllupsfotograf; og Louise Beukes, redaktøren av B-LOVED
•  Italia: Nadia Meli, bryllupsfotograf; og Elena Saia, grunnlegger av Wedding Wonderland
•  Frankrike: Chloé Lapeyssonnie, bryllupsfotograf; og Nessa Buonomo, grunnlegger av La Mariée Aux Pieds Nus
•  Tsjekkia: Simona Smrčková og Kamil Saliba, bryllupfotografer, og Lucie Spišáková, redaktøren av Originalni Svatba 

Nikons europeiske bryllupskollektiv skal løpende produsere en eksklusiv serie, som blir lagt ut på Nikons europeiske nettsted, og som starter med fokus på bryllupstradisjoner. Gruppen har nominert og fotografert festlige og finurlige tradisjoner fra hele Europa, fra Briochbrøddansen (danse de la brioche) til tallerkenknusing. Innholdet er ment som inspirasjon og idékilde for bryllupsfotografer.

Alle bildene som tas av kollektivet vil bli tatt med det nye kameraet Nikon D850. Med den raske FX-format bildebrikken med ekstremt høy effektiv oppløsning på 45,7 megapiksler, forbløffende lysfølsomhet og dynamisk område, kan D850 gjøre mer enn bare å ta bilder — det hjelper deg å fortelle et bryllupspars historie, og minner dem, gjennom et vell av detaljer, på den store dagen.

Etter starten skal Nikons europeiske bryllupskollektiv hvert halvår presentere ny innsikt om de siste bryllupstrendene. Den neste utgaven, full av eksklusivt innhold, blir tilgjengelig i april 2018 og vil vise trendene og spådommene for våren og sommeren 2018.

For mer informasjon om Nikons europeiske bryllupskollektiv og for å få tilgang til innholdet, kan du gå inn her.

Du finner mer informasjon om Nikons prisbelønte produkter på www.europe-nikon.com