05-08-2021

NIKON LANSERER TRE NYE LASERAVSTANDSMÅLERE FOR Å TA GOLFSPILLET DITT TIL NESTE NIVÅ

Stockholm, Sverige, 5. august 2021: Nikon har i dag kunngjort lanseringen av tre nye laseravstandsmålere: COOLSHOT PROII STABILIZED, COOLSHOT LITE STABILIZED og COOLSHOT 50i. De er konstruert for golfere med ny, innovativ teknologi som takket være Nikons avanserte optikk gir et riktig, stødig og stabilt overblikk over banen.

Nikons mest avanserte avstandsmåler til nå, COOLSHOT PROII STABILIZED, har arvet stabiliseringsteknologien fra forgjengeren, COOLSHOT PRO STABILIZED, et produkt som har fått fremragende brukeranmeldelser. Avstandsmåleren, som kan måle inntil 450 meter, stabiliserer siktet ved at laseravstandsmåleren motvirker skjelving og ytre faktorer, slik at du får et tydelig og nøyaktig overblikk over banen. Teknologien DUAL LOCKED ON ECHO varsler deg om at det er avstanden til flaggstangen som er målt og hjelper deg med å sikte direkte på stangen, noe som gir deg en visuell varsling og et lydsignal når målet er «låst».

COOLSHOT PROII STABILIZED benytter fire målevisningsmodier, inkludert en Golf-modus, som gir en helningsjustert avstand, noe som er avgjørende for slag i opp- og nedoverbakker. Alternativt kan du velge innstillingen for faktisk avstand, som i tillegg signaliserer at målingensamsvarer med konkurransespill. Den lette og vannsikre avstandsmåleren kan brukes under alle forhold.

COOLSHOT LITE STABILIZED, som også kan måle inntil 450 meter, bruker stabiliseringsteknologi som reduserer vibrasjoner som er forårsaket av håndbevegelse med omtrent 80 prosent, noe som gir en tydelig oversikt over terrenget. Avstandsmåleren har LOCKED ON-teknologi, med en visuell indikasjon som informerer deg om avstanden til nærmeste objekt. Den bruker to målevisningsmodier: en Golf-modus (helningsjustert avstand og faktisk avstand) og en Faktisk avstand-modus. Den regnsikre avstandsmåleren kan brukes i fuktig vær og tåler et stort spenn av temperaturer.

Den tredje laseravstandsmåleren som lanseres er COOLSHOT 50i, som kan måle inntil 360 meter. Dette er Nikons første avstandsmåler med en innebygdmagnet for montering. Det gjør at den enkelt kan festes til golfbagen eller golfbilen for din egen komfort. Funksjonen DUAL LOCKED ON QUAKE gir beskjed om at avstanden til flaggstangen er målt både med visuell varsling og kort vibrasjon. COOLSHOT 50i bruker de samme to målemetodene som COOLSHOT LITE STABILIZED: en golfmodus (helningsjustert avstand og faktisk avstand) og en modus for faktisk avstand. Begge hjelper deg med å få det mest presise slaget. Avstandsmåleren er også regnsikker, så den kan brukes under fuktige forhold. 

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester innen fotografering og filmopptak. Den innovative optikkteknologien – med kameraer for både vanlige forbrukere til profesjonelle fotografer, og objektiver til systemtilbehør – skapt med over 100 års erfaring. Merket er globalt anerkjent for å sette nye standarder innen design og ytelse, med Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver som representerer en ny dimensjon av optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende utstyr kan fotografer og videofotografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå.

Som en pålitelig visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.