09-06-2022

FOR ALLE EVENTYR. NIKON LANSERER TO NYE PROSTAFF-KIKKERTER.

Stockholm, Sverige, 9. juni 2022: I dag lanserer Nikon to nye modeller i PROSTAFF-familien: PROSTAFF P7-kikkerten og PROSTAFF P3-kikkerten. Begge modeller er perfekt egnet til en rekke hobbyer, deriblant fugletitting samt følge med på dyrelivet. PROSTAFF P7 gir brukerne utmerket oppløsning og utsyn med høy kontrast. Den mindre PROSTAFF P3 er like attraktiv og robust som de større modellene, og er svært enkel i bruk – den er et ideelt valg for nybegynnere.

Ved å bygge videre på forgjengerens (PROSTAFF 7S) allerede godeomdømme , gir PROSTAFF P7-kikkerten optisk ytelse som langt overgår forventningene til kikkerter i denne prisklassen. Brukerne får et strålende lyst og skarpt bilde selv i lite lys. PROSTAFF P7 har også et dioptersystem med lås, slik at brukerne kan finjustere fokus på en sikker måte.

PROSTAFF P3-kikkerten erstatter den velrenommerte PROSTAFF 3S, og gir brukerne en introduksjon til kvalitetsoptikk uten noe dill-dall. Antirefleksbehandling i flere lag på linsene og et høyreflekterende belegg i sølvlegering på prismenes speiloverflater, gir PROSTAFF P3 et strålende lyst bilde som alle kan ha glede av.

Brukere av begge modeller får et kompakt hus og et bredt tilsynelatende synsfelt som gjør det enkelt å finne og følge motiver som beveger seg raskt eller uregelmessig. Begge modeller er vanntette og klare for eventyr.

Adam Randall, Product Manager for Nikon Europe, sier: «Vi er glade for å kunne tilby to nye PROSTAFF-modeller, én til den seriøse hobbybrukeren og én til førstegangsbrukeren av kikkert. Begge modeller er kompakte, lette og robuste, og det er bra, fordi de enkelt kan pakkes i bager eller henges rundt halsen på brukeren uten bekymring. Pluss at et utvalg av fire størrelser per modell er det enkelt å finne den perfekte forstørrelsen og linsediameteren for ditt behov.»

Oppsummering av de viktigste funksjonene: PROSTAFF P7

Kikkert for hobbybrukere med høy ytelse: Optisk kvalitetsdesign der alle linser og prismer har antirefleksbehandling i flere lag for lysere bilder. Takprismene er behandlet med fasekorreksjon for å sikre god oppløsning selv i lite lys.
Velg den perfekte størrelsen: tilgjengelig i størrelsene 8x42, 10x42, 8x30 og 10x30.
Bredt tilsynelatende synsfelt: PROSTAFF P7 8x30-kikkerten gir et ekstremt bredt tilsynelatende synsfelt på 62,6°, mens PROSTAFF P7 10x42 gir et enda bredere tilsynelatende synsfelt på 62,9°.
Perfekt fokus: Diopterjusteringen på høyre sylinder lar deg kalibrere fokus for forskjellen i synet på øynene. Når du har stilt inn diopteret kan du låse justeringen for å forhindre utilsiktet endring.
Superrobust: Vanntett (opptil 1 m i inntil 10 minutter) og duggfri konstruksjon gir deg klar sikt uansett vær. Gummiarmering beskytter kikkerten mot støt og slag.  
Svært komfortabel: Alle PROSTAFF P7-modeller har god øyeavstand (15 mm eller mer), noe som gjør denne kikkerten perfekt for brillebrukere. Drei-og-skyv-øyemuslinger av gummi gjør det enkelt å stille inn riktig pupillavstand hvis du ikke bruker briller.
Lett å rengjøre: Et olje- og vannavstøtende belegg på objektivlinsen og okularene lar deg raskt tørke bort fuktighet, fingeravtrykk og flekker.

Oppsummering av de viktigste funksjonene: PROSTAFF P3

Kikkert for hobbybrukere på begynnernivå: Linsene har antirefleksbehandling i flere lag for lysere bilder, og et høyreflekterende belegg i sølvlegering på prismenes speiloverflater.
Velg den perfekte størrelsen: tilgjengelig i størrelsene 8x42, 10x42, 8x30 og 10x30.
Bredt tilsynelatende synsfelt: PROSTAFF P3 8x30-kikkerten gir et ekstremt bredt tilsynelatende synsfelt på 62,6°, mens PROSTAFF P3 10x42 gir et enda bredere tilsynelatende synsfelt på 62,9°.
Superrobust: Vanntett (opptil 1 m i inntil 10 minutter) og duggfri konstruksjon gir deg klar sikt uansett vær. Gummiarmering beskytter kikkerten mot støt og slag.
Svært komfortabel: Alle PROSTAFF P3-modeller har god øyeavstand (15 mm eller mer), noe som gjør denne kikkerten perfekt for brillebrukere. Drei-og-skyv-øyemuslinger av gummi gjør det enkelt å stille inn riktig pupillavstand hvis du ikke bruker briller.

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester innen fotografering og filmopptak. Deres nyskapende optikkteknologi – fra forbrukerkameraer og profesjonelle kameraer til objektiver, systemtilbehør og sports- og fritidsoptikk – er drevet av over 100 års erfaring. Merket er globalt anerkjent for å sette nye standarder innen design og ytelse, med Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver som representerer en ny dimensjon av optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende fotoutstyr kan fotografer og videografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå. Den prisbelønte sports- og fritidsoptikken bringer verden nærmere for aktiviteter som spenner fra fugletitting og stjernekikking til teater, golf og reiser.

Som en betrodd visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.