22-09-2021

NIKON LANSERER TO NYE MONARCH-KIKKERTER SOM LEVENDEGJØR NATURENS SKJØNNHET

Stockholm, Sverige, 22. september 2021: Nikon har i dag presentert to kikkerter i Sport Optics-produktserien:  MONARCH M7 og MONARCH M5. Begge modellene er  laget for dem som har en lidenskap for natur og utendørsliv.  De gir et klart og naturtro syn på omverdenen gjennom deres  nyformede, holdbare og stilige  hus. I produktene har vi kombinert optisk dyktighet og suveren  bruk. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige konfigurasjoner for å sikre at det finnes en MONARCH for enhver utendørsaktivitet. 

Uansett om du er en entusiastisk fugletitter eller  er særdeles opptatt av dyrelivet, så er MONARCH M7-kikkerten den perfekte følgesvennen. Med et tilsynelatende synsfelt på over 60˚ – uten sidestykke for denne type kikkerter – gir alle MONARCH M7-modeller spektakulær visning. Både for å lokalisere fugler som flyr raskt eller lete etter dyreliv som gjemmer seg i nærheten,  er bildekvaliteten solid hver gang, noe som betyr at du aldri går glipp av de spesielle øyeblikkene.

Den imponerende MONARCH M5 er like egnet for krevende aktiviteter som fjellklatring og fotturer, som mer avslappende ting som camping. Alle modellene er utstyrt med ED-glass (ekstra lav spredning) som korrigerer kromatisk aberrasjon som forårsaker fargekanter og alltidgir klart syn.

Enten det gjelder MONARCH M7 eller MONARCH M5 kan brukerne vente  å se bilder i høy oppløsning, noe som gir  praktfulle farger.Begge modellene har et dielektrisk, høyreflekterende prismebelegg i flere lag, for å sikre overlegen jevnhet i overføringen over det synlige området.

Vi forstår at komfort er viktig når du venter på at dyrene skal vise seg, derfor er de nye produktene i MONARCH-serien lette å bruke takket være et godt grep og gummiarmering for støtmotstand. MONARCH M7 og MONARCH M5 er også holdbare, duggfrie og vanntette i inntil én meter i ti minutter. Gummiøyemuslinger av drei-og-skyv-typen med klikkstopp gjør det lett å tilpasse pupillavstanden.

Selv om de er kompakte og lette, kan MONARCH M7 og MONARCH M5 også monteres på stativ, slik at brukerne slipper å håndholde hele tiden. Dette er spesielt nyttig når du er i en statisk posisjon over en lengre periode, for eksempel når du gjemmer deg i håp om å få et glimt av den  sjeldne fuglen du har ventet på.

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester innen fotografering og filmopptak. Den innovative optikkteknologien – med kameraer for både vanlige forbrukere til profesjonelle fotografer, og objektiver til systemtilbehør – skapt med over 100 års erfaring. Merket er globalt anerkjent for å sette nye standarder innen design og ytelse, med Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver som representerer en ny dimensjon av optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende utstyr kan fotografer og videofotografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå.

Som en betrodd visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.