13-10-2021

NIKON UTVIDER NIKKOR Z-SERIEN MED ET ALLSIDIG DX-ZOOMOBJEKTIV

Stockholm, Sverige, 13. oktober 2021: I dag introduserer Nikon NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, som gir suveren bildekvalitet og allsidighet for alle som fotograferer med vidvinkel, standard eller telezoom.

Det avanserte DX-objektivet er et ideelt reisefølge og har overlegen optikk både når du fotograferer på avstand og tettere på, noe som betyr at det kan brukes under alle fotograferingsscenarioer – fra vide landskap til intrikate portretter.

Perfekt for dem som går videre fra fotografering med smarttelefon. Det brukervennlige objektivet fjerner behovet for stor fotoveske. Det veier bare 315 g og brennvidden på 18–140 mm gir optimal balanse mellom lav vekt som er nødvendig for suveren mobilitet og muligheten til å ta bilder av vanlige motiver på reise.

Et innebygd bildestabilisatorsystem motvirker hånd- eller kamerabevegelser, slik at brukerne kan fotografere med opptil fem trinn lengre lukkertid. Dette gir skarpe og klare bilder selv under dårlige lysforhold, enten det dreier seg om et stemningsfullt interiørbilde eller fotografering av urbane landskap om natten.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR støtter også skarpe og rolige filmopptak, noe som gjør det enda mer anvendelig. Autofokusen er rask og jobber glimrende sammen med Z-kameraets øyeregistrering-AF for å holde fokus akkurat der det trengs. Dette resulterer i nydelige opptak fra reiser og opplevelser.

DX-objektivet er konstruert for å være beskyttet mot elementene og inkluderer effektiv forsegling mot støv og vanndråper, noe som betyr at det kan brukes i de fleste omgivelser.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – det perfekte reisefølget:

• Et allsidig zoomobjektiv i DX-format med overlegen optikk
• Kompakt og lett hus, perfekt når du er på farten
• Kraftig 7,8x zoomobjektiv som tar deg nærmere motivet enn noen gang før
• En enestående minste fokusavstand på 0,20 m ved lange brennvidder
• Bildestabilisator som lar fotografen fotografere med opptil fem trinn lengre lukkertid uten kamerabevegelse
• Elektromagnetisk membranmekanisme som bruker signaler fra kameraet for enda mer presis blenderstyring og gjennomført stabil eksponeringskontroll
• Flott for filmer og stillbilder, med brukervennlige kontroller
• Forseglet for å gi beskyttelse mot støv og dråper

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester for fotografering og filmopptak. Deres nyskapende optikkteknologi – fra forbrukerkameraer til profesjonelle kameraer, objektiver til systemtilbehør – er drevet av over 100 års erfaring. Merkevaren er anerkjent globalt for å sette nye standarder innen design og ytelse, der Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver representerer en ny dimensjon innen optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende utstyr kan fotografer og videografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå.

Som en betrodd visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.