28-10-2021

NIKON TILBYR EKSKLUSIV TILGANG TIL Z 9 MED ET GRATIS VIRTUELT ARRANGEMENT

#NikonDays arrangeres 5. november kl. 13.00 – 21.00

Stockholm, Sverige, 28. oktober 2021: Nikon har gleden av å offentliggjøre detaljer vedr. et eksklusivt virtuelt arrangement som feirer Z-serien, inkludert vårt mest avanserte flaggskipkamera Z 9 som lanseres 28. oktober.

Nikons populære #NikonDays arrangeres 5. november fra kl. 13.00 til kl. 21.00. Her tilbys timevis med enestående tilgang til relevant og interessant stoff samt en titt bak kulissene på Nikons nye topp-produkt.

Både entusiaster og profesjonelle fotografer kan glede seg over økter på engelsk, tysk og fransk. Det vil være Zoom-produktpresentasjoner og seminarer med mulighet for å komme tett på Nikons ledende natur-, sports-, bil-, mote- og bryllupsfotografer fra hele Europa. Det vil også bli en grundig presentasjon av Z 9, Z-systemet og flere NIKKOR-objektiver.

Deltagelsen på arrangementet er gratis. Råd og veiledning om hvordan fotografer kan realisere sitt kreative potensiale i stillbilder og video uansett tema, vil stå sentralt i den inspirerende og stappfulle aktivitetsplanen.

Det vil være tre arrangementer å velge mellom på henholdsvis engelsk, tysk og fransk.

Red Stage (engelsk)

Her kan deltakerne lytte til inspirerende fotografer som Amy Shore, Ashley og Jered Gruber og Brett Florens samt Nikon-eksperter, mens de deltar på fotoutfordringer, produktdemonstrasjoner og intervjuer.

Green Stage (tysk)

Deltakerne kan lære av fotografer som Willi Rolfes, Ava Pivot, Christian Ammann, Heike Jasper og Jan Vincent samt Nikon-eksperter, mens de deltar i ettermiddagens økter, inkludert motefotografering, portrettfotografering og mer.

Blue Stage (fransk)

Inspirerende fotografer som Vincent Lambert, Little Shao, François Lamoureux og Emmanuel Pampuri vil være sammen med Nikon-eksperter for å diskutere erfaringene sine med Z 9 med deltakerne samt gjøre en photo shoot med dans.

Programmet, samt timer med enda mer eksklusivt innhold, vil forbli tilgjengelig på forespørsel, noe som betyr at innholdet vil være tilgjengelig selv etter at arrangementet er avsluttet.

Hvis du vil delta på arrangementet, kan du registrere deg her: https://nikondays.nikoneurope.com
For en fullstendig liste over programmet, kan du gå til https://nikondays.nikoneurope.com

Om Nikon

Nikon er en verdensledende leverandør av produkter og tjenester for fotografering og filmopptak. Deres nyskapende optikkteknologi – fra forbrukerkameraer til profesjonelle kameraer, objektiver til systemtilbehør – er drevet av over 100 års erfaring. Merkevaren er anerkjent globalt for å sette nye standarder innen design og ytelse, der Nikons revolusjonerende speilløse kameraer i Z-serien og NIKKOR Z-objektiver representerer en ny dimensjon innen optisk ytelse.

Nikon har forpliktet seg til å være ledende innen fotografering og filmopptak, og gjør det mulig for noen av verdens beste visuelle kunstnere å nå det kreative potensialet sitt gjennom visuell historiefortelling. Med Nikons prisvinnende utstyr kan fotografer og videografer realisere sine kreative visjoner på høyeste nivå.

Som en betrodd visjonær partner forener Nikon alle nivåer av innholdsskapere gjennom et engasjert fellesskap, enestående teknisk ekspertise og tilgang til opplæringsressurser via initiativer som Nikon School.