Nikon Imaging | Norge | Europa
©Ross Harvey

Lookbook fra Nikons europeiske bryllupskollektiv

Bryllupsfotografering endrer seg i takt med andre motestiler. I denne lookbooken viser Nikons europeiske bryllupskollektiv en spennende samling av klassiske, aktuelle og kommende trender innen bryllupsfotografering, og de gir tips om hvordan man gjenskaper noen av de ikoniske bildene. Alle bildene er tatt med Nikon-kameraer med NIKKOR-objektiver.

Klassisk

©Nadia Meli

Av alle trendene som har kommet det siste tiåret, er det noen som fortsatt er med oss, mens andre er døgnfluer som får oss til å dra på smilebåndet.

Aktuell

©Ross Harvey

Fotografene i Nikons europeiske bryllupskollektiv tar bilder i mange brylluper i løpet av et år og har førstehånds kjennskap til de nyeste trendene.

Kommende

©Chloé Lapeyssonnie

Nikon-kollektivet har svært god kjennskap til bryllupsbransjen og har identifisert europeiske trender som gradvis vil gjøre seg gjeldende.

Konklusjon

Bryllupsfototrendene er i stadig utvikling under påvirkning av mote, livsstil og tekniske fremskritt. Nikons europeiske bryllupskollektiv er enig om mye, men én ting er sikkert: Bryllupsfotograferingens fremtid er lys, kreativ og teknisk.

©Simona Smrcková og Kamil Saliba